Konsertbilde_2011.jpg
Foto: Aslak Molvær

Penger søker kreative konsertarrangører!

MINK (Midtnorsk Kompetansenettverk for Rytmisk musikk) utlyser seks stipend på 50.000 kroner. Stipendene skal bidra til flere stabile helårsarrangører og et bredere konserttilbud i Midt-Norge.

Sist oppdatert: 05.07.2013
Gode konsertarrangører og scener er avgjørende for et levende musikkliv og gode konsertopplevelser. For å bidra til at regionen får flere stabile helårsscener og -arrangører, utlyser MINK seks utviklingsstipend á kr. 50.000,-, to i hvert av fylkene Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Stipendet skal stimulere til nytenkning, innovasjon og mer kunnskap i arrangørfeltet. Dette er faktorer som vil kunne bidra positivt i den lokale publikumsutviklingen, stabil drift og på sikt gi et bredere konserttilbud.

Nettverket ser i utgangspunktet etter spenstige prosjekter med grad av kompetanseheving og nytenkning og innovasjon, og som omfatter en helhet med flere enkeltstående arrangement.

Konsertarrangører og scener som i løpet av det siste året har gjennomført minst fire arrangement i egen regi kan søke på stipendet.

Søknadsfristen er 7. oktober.

Flere opplysninger finner du på Minks hjemmeside

Ytterligere spørsmål rettes til :

MINK
Johan Einar Bjerkem
prosjektleder
Tlf. 92840553