jazz.jpg
Hans-Olav Solli og Terje Devold

Bedre tilbud over Romsdalsfjorden!

Det er i år som i fjor tatt initiativ fra Moldejazz overfor aktører på samferdselssiden for å skape et best mulig transporttilbud over Romsdalsfjorden ifm med årets festival. Dette initiativet har blitt fulgt opp av Fjord 1 som har økt kapasiteten betraktelig de dagene man forventer størst trafikkøkning. I tillegg har 62º Nord kommet på banen med både jazzcruise fra Ålesund til Molde og ekstra hurtigbåtavganger over Romsdalsfjorden.

Sist oppdatert: 05.07.2013

EKSTRATILBUD I RUTE 33 MOLDE-VESTNES UNDER ÅRETS JAZZFESTIVAL

På grunn av venta stor trafikk i samband med årets jazzfestival i Molde vil det, i samarbeid med Moldejazz, bli lagt opp til eit utvida kveldstilbod i rute 33 Molde-Vestnes onsdag 20. juli og fredag 22. juli d.å. i samband med festivalen sine to store utekonsertar på Romsdalsmuseet.  I tillegg til ordinære ruter, leggjast det opp til  at det vil bli utført ekstra-avgang frå Molde kl 2345 desse to dagane.

JAZZBÅT FRA ÅLESUND VIA BRATTVÅG TIL MOLDE

Etter anmodning fra og i samarbeid med Molde Internasjonale Jazzfestival setter 62°NORD opp egen ”Jazzbåt” fra Ålesund via Brattvåg til Molde fredag 22. Juli.

Dette sikrer en enkel og tilpasset transport for alle sunnmøringer som ønsker å oppleve storkonserten med Röyksopp, Sinéad O Connor og Jarle Bernhoft Band på Romsdalsmuseet denne fredagskvelden.

Jazzbåten tar 97 passasjerer, og har følgende ruteplan;

15:00 Avgang Ålesund, Skansekaia

15:45 Avgang Brattvåg

16:30 Ankomst Molde

17:00 Avgang Helland

17:20 Ankomst Molde

18:00 Konsertstart Romsdalsmuseet

22:30 Konsertslutt Romsdalsmuseet

23:00 Avgang Molde til Helland

23:45 Avgang Molde til Ålesund

00:30 Ankomst Brattvåg

01:15 Ankomst Ålesund

Billettpriser t/r

Ålesund-Molde 450,-

Brattvåg-Molde 350,-

Vestnes-Molde 200,-

Ruteplanen gjør det også mulig for 62°NORD å avlaste den store trafikken over Romsdalsfjorden denne kvelden med et tilbud om ekstra avgang fra Helland til Molde før konserten og retur etter konserten.

- For en reiselivsaktør som 62°NORD er det viktig å være en aktiv medspiller overfor alle som bidrar til aktivitet på Nordvestlandet, og vi strekker oss alltid langt for å bidra til attraktive opplevelser som Moldejazz og øvrige festivaler i regionen, sier Terje Devold i 62°NORD AS.

Båtbilletter kan bestilles på www.62.no, mens konsertbilletter kjøpes på vanlig måte.

Pressekontakt

Adm dir Terje Devold, mobil 90 58 57 99