Norah_Jones_Menybanner.jpg

Norah Jones til Moldejazz.

Verdensstjernen NORAH JONES til Moldejazz.

Sist oppdatert: 05.07.2013


20. juli presenterer Moldejazz Norah Jones på Romsdalsmuseet. For første gang siden 2004 er hun tilbake i Norge. Norah Jones har, tross sin unge alder, rukket å vinne ni Grammypriser og en rekke andre prestisjetunge priser, samt solgt til sammen mer enn 40 millioner eksemplarer av sine plateutgivelser. Billboard Magazin har blant annet omtalt henne som tiårets viktigste jazzartist (2000 – 2009). Sammen med artister som blir lansert om kort tid, vil Norah Jones skape en festaften i Molde denne fredagskvelden i juli.

Norah Jones er en folkekjær pianist, gitarist og sanger med tilhengere langt ut over jazzen. Musikken hennes betegnes som en blanding av jazz, soul, country og folk. Selv har hun sagt at hun ble besatt av jazz som 12-åring, at hun har en stor forkjærlighet for musikken til Bill Evans og Billie Holliday og at Willie Nelson er hennes idol. Norah Jones debuterte i 2002 med albumet ”Come Away With Me” og har til sammen fem plateutgivelser bak seg. Våren 2012 er et nytt album ventet. Albumet har fått tittelen ”Little Broken Hearts”, og er produsert av Danger Mouse.

Norah Jones på nett finner du ved å trykke her.

Følg Moldejazz på facebook


Moldejazz har tidligere lansert: Artist In Residence Jon Balke, Wayne Shorter Quartet, The John Scofield Hollowbody Band, Susanna Wallumrød/Giovanna Pessi og Sweet Honey In The Rock. Se mere på www.moldejazz.no  

Flere artister til årets festival vil bli lansert om kort tid.

Moldejazz arrangeres fra 16. – 21. juli 2012.


For ytterligere informasjon om årets program, kontakt festivalsjef Jan Ole Otnæs:
91 88 53 93 / 71 20 31 50