Isak_Sigurdsoenn_Hungnes_c_Ida_Hundvebakke_RB.jpg
Foto: Romsdals Budstikke

barnaZmoldejazz & barneskjorta 2012!

Isak Sigurdsønn Hungnes har tegnet årets barnejazzskjorte.

Sist oppdatert: 05.07.2013
Hvert år inviteres 4- klassene i Molde Kommune til å delta i tegnekonkurranse der vinneren får sitt motiv på våre barneskjorter.
I år var det Isak Sigurdsønn Hungnes ved Kvam Skole som vant med et fantastisk flott motiv.
Moldejazz takker den unge kunstneren for hjelpa og ønsker han god sommer!


Moldejazz har i flere år arrangert konserter og forestillinger for barn. Fra 2012 ønsker festivalen å øke sin satsning og systematisk bygge opp sitt konserttilbud for de yngste «jazzerne». barnaZmoldejazz har fått en sentral arena - ute og inne, i det nyåpnede kulturbygget PLASSEN.

Som konsertarrangør er det viktig å sørge for rekruttering både med tanke på et fremtidig jazzpublikum samt inspirere til fremtidige musikere.
Målet er å øke barns forståelse og interesse for jazzmusikk gjennom lytting og aktiv deltakelse.
barnaZmoldejazz skal være et konserttilbud der vi tilbyr kvalitetsmusikk med anerkjente utøvere. Gjennom hele uka vil festivalen presentere fem ulike konserter for barn med fremstående norske jazzmusikere som bl.a. har spesialisert seg på formidling for denne målgruppa:

Tirsdag 17.juli     JUNK- «Resirkulert musikk» med Espen Aalberg og Lars Sitter                    

Onsdag 18.juli     "Ting vi liker" med Magic Pocket; Hayden Powel, Erik Johannessen, Daniel Herskedal og Erik Nylander

Torsdag 19.juli     «I tråd med musikken», Figurteater og jazz med Atle Nymo, Jo Fougner Skaansar Espen Rud og Knut Alfsen

Fredag 20.juli      CRAB IS CRAP presenterer «Verdens korteste konsert» med Håkon Kornstad, Øyvind Skarbø og Øyvind Hegg-Lunde

Lørdag 21.juli      «Hvordan tegner man musikk?» Med Martin Högberg, Stein Urheim og Øyvind Hegg-Lunde


Billetter kan kjøpes på vanlig måte på billettservice. Nytt av året er at også barna får sitt ukespass på Moldejazz. Barneprogrammet passer for barn fra fem år og oppover.


En ny tid starter når de velkjente utekonsertene med unge talenter i år beveger seg opp på taket av PLASSEN.
«Jazz på Taket» vil bevare mye av det beste fra rådhusplassen, der utekonsertene var arena for svært mange unge og kommende musikere og sangere som seinere har inntatt de store scenene.
Fra de yngste talentfulle 10-15-åringene til de etablerte artistene har utekonsertene vært et stort, speilblankt utstillingsvindu for alt fra jazz til rock, viser, blues, dans, hiphop, humor og andre uttrykksformer.
Gjennom en årrekke har "Mr.Jazzbozz" vært en tumleplass for de yngste, som der kunne oppleve konkurranser, sang, jazzeventyrteater og humor.
Ole Foss vil være programleder for uteaktivitetene.

For ytterligere informasjon om barnaZmoldejazz;
kontakt prosjektmedarbeider Tone G. Martinsen
913 91 691 / 71 20 31 50