Ibrahim_Electric_Mikkel_Heriba.jpg
Alexandraparken lørdag
Konserter
Lørdag 19. juli
KL 23:00
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Dansbart dansk og rock med lokal tilknytning

Kl. 21: Josah
Med ett album, noen singler og uttallige konserter på i bagasjen, er Moldebandet Josah vel verdt å få med seg. Beskrevet som nyskapende og annerledes, men ikke minst humoristisk og smittende. Med et sirkusaktig utseende og et smittende humør, er en konsert med Josah en glede for så vel øyne som ører.

Josah er godt i gang med arbeidet med sitt andre album - med andre ord blir det nytt materiale å høre i Alexandraparken.

"Av og til oppstår det man kan kalle supergrupper, og en slik konstellasjon kan man (...) kalle moldebandet Josah" - Romsdals Budstikke
Ibrahim Electric
Den danske trioen Ibrahim Electric er noe helt utenom det vanlige. Groovy, rått, funky, rocka, improvisert, og ikke minst et av Europas mest etterspurte live band for øyeblikket. Skal vi tro danske Jazz Special, kan trioen få en gammal rot til å danse.

"Dans, opfør dig vanvittigt, headbang - eller ryg noget græs og spis nogle sjove svampe. Lige meget hvordan du lytter til Ibrahim Electric, bliver du nød til at indrømme, at de har en effekt på din krop som alle tiders total-orgasme!" - Jazz Special.

Vil du holde deg oppdatert på noe av det hardeste, tighteste og mest groovy som skjer i europeisk jazz akkurat nå, har du ikke særlig annet valg enn å møte opp på konsert med Ibrahim Electric.

Ibrahim Electric er Niclas Knudsen på gitar, Jeppe Tuxen på Hammond-orgel og Stefan Pasborg på trommer.
Kl. 00.30:
DJ Kristoffer Eikrem og Bendik Baksaas.