SOT_feier.jpg
Sot
Konserter
Tirsdag 15. juli
KL 23:00
AlexandraparkenSold out
Tilbake til programmet

Eksplosiv tuba-prog

NB! Sot spiller fra kl. 21.

SOT er en trio i grenselandet mellom rock, metal og jazz, der klart strukturerte låter med rom for improvisasjon gir oss en helt egen, grenseoverskridende musikk. Med tuba, slagverk og gitar dundrer gutta av sted i et prog-univers der skiftene er mange, dynamikken stor og spillegleden intens.


Med SOT kan du forvente deg en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. Trøkk, tuba og forrykende spill. Her trengs både ørepropper og dansesko.

Om Kind of Saltz fra 2012 skriver Puls.no "Det går fortsatt an å lage musikk som oppleves som nyskapende og spennende. Det hele kommer an på hvordan ingrediensene er vispet sammen. Norske SOT byr på en artig blanding på debutskiva Kind Of Saltz".

17. mai slapp SOT et rykende ferskt album titulert Red Wing's Nest. Her lover gutta enda mer eksperimentering, og denne gangen har de også gjester med på cello og vokal. 

SOT er Skjalg Reithaug på gitar, Anders Hunstad på trommer og Lars Andreas Haug på tuba. Lars Andreas Haug band spiller forøvrig på Teatret vårt tirsdag 15. juli kl.16.

I Alexandraparken på tirsdag får du også med deg blant annet Red Hot (fra kl. 23) og assorterte DJ'er (fra kl. 00.30), alt inkludert i samme billett. NB! når du kjøper billett til Sot, står det Red Hot med gjester på billetten.