EllenAndreaWang_foto_Solveig_Selj.jpg
Ellen Andrea Wang
Konserter
Torsdag 17. juli
KL 22:00
Storyville (PLASSEN)
Tilbake til programmet

Ferskt materiale fra fengende trio

I 2010 overtok Ellen Andrea Wang bassistrollen i Dag Arnesen trio. Dessuten er hun kjent som leder for bandet Pixel som har oppnådd stor nasjonal og internasjonal suksess de siste par åra. Blant annet ble musikkvideoen til singelen «Call Me» kåra til "Best international dance video" under UK Music Video Awards i London oktober 2013, og Wang ble tildelt Tonos utfordrerpris for 2013 for samme komposisjon. På by:Larm i februar ble Ellen Andrea Wang også tildelt NOPA-stipendet.

På Oslo jazzfestival i 2013 debuterte Wang med band under eget navn. Bandet består noen av Norges dyktigste unge, musikere. På tangenter har hun med seg Andreas Ulvo ( Eple Trio, Mathias Eick) og på trommer Erland Dahlen (Nils Petter Molvær, Pale Horses).

- Vi gleder oss veldig til å spille på Moldejazz, sier Wang.
- Og der kommer vi til å spille låter ingen andre enn oss selv og noen få andre har hørt før. Det blir med andre ord rykende ferskt, og eksklusivt materiale.


Videre forteller Wang at trioen nylig har vært i studio og spilt inn det som skal bli debutalbumet. Det kan vi forvente oss til høsten og en smakebit får vi altså i Molde. 

Trioen spiller er en herlig blanding av jazz, pop og rock, catchy melodier og suggerende groover. 

Ellen Andrea Wang på bass og vokal, Andreas Ulvo på tangenter og Erland Dahlen på trommer.