snarky_puppy-185.jpg
Snarky Puppy
Konserter
Torsdag 17. juli
KL 24:00
Teatret Vårt (PLASSEN)
Torsdag 17. juli
KL 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
Tilbake til programmet

Grammy-vinnende jazz med funky grunn-groove

Brooklyn-baserte Snarky Puppy er slett ingen snørrvalp med ti år og ni album på baken. Tidligere i år ble de tildelt Grammy for beste r&b-gruppe . Hint til åttitallets fusion, med funky grooves anno 70-tallet og et umiskjennelig oppdatert og nyskapende sound er med på å gjøre Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne.

Sanarky Puppy har vokst opp omkring bandleder, komponist og bassist Michael League i Trenton i Texas og består av et varierende antall musikere. Blant kjernemedlemmene er flere musikere som jobber tett med artister som Erykah Badu, Justin Timberlake og Snoop Dog (nå Snoop Lion red.anm.). Kort sagt er det snakk om et musikerkollektiv bestående av uhyre dyktige instrumentalister. Så er Snarky Puppy også et forrykkende livband.

Gled deg til en miks av funk, soul, jazz og uttemma rytmer. Kort sagt en konsert som bør appellere i like stor grad til den tilbakeholdte lytter som den framtredende danser.

Michael League på bass, Shaun Martin på tangenter, Justin Stanton på tangenter og trompet, Robert "Spurt" Searight på trommer, Chris Bullock på tenorsaksofon, klarinett og fløyter, Bill Laurance på tangenter, Nate Werth på perkusjon, Bob Lanzetti på gitar, Mark Lettieri på gitar, Chris McQueen på gitar, Mike Maher på trompet og Bob Reynolds på saksofon.