Movits.jpg
Alexandraparken torsdag
Konserter
Torsdag 17. juli
KL 23:00
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Blues og swing-hop

Kl. 21: Marcus Løvdal band
Marcus Løvdal band ble til ved musikkonservatoriet i Kristiansand ved juletider i 2012 og har siden klatra på den norske blueshimmelen. Blant annet gikk de, til tross for tøff konkurranse, til topps i Union Blueskupp under Notodden bluesfestival i fjor sommer. Gruppa lover en varm og humoristisk tilnærming til blues, og ikke minst en veldig publikumskontakt. Midt i blinken for Alexandraparken.

Marcus Løvdal Band spiller i Alexandraparken torsdag 17. og fredag 18. juli kl 21.

Marcus Løvdal - gitar, Bjørn Ulvik Blix Lein - vokal og gitar, Audun Barsten Johnsen - tangenter, Lasse Kulsrud Nordby - bass og Jonatan Eikum - trommer.
Kl. 23: Movits!
Movits har sin helt egen sjanger. Swing hop, en blanding av klassisk jazz og oppdatert hip hop. Fra begynnelsen i 2007 har brødrende Johan "Jivin'" og "mördar-Anders" Rensfelt sammen med saksofonist Jocke "One-Take" Nilsson fått grannlandet til å kaste seg ut i spontandans. Også tidligere var trioen aktiv, da i et mer lavmælt, akustisk format under navnet Planeten Jorden. Siden har navnet altså blitt Movits, og albumene blitt tre i tallet.

Huvudet Bland Molnen som ble sluppet i 2013 viderefører miksen av jazz og hip hop, men produksjonen har fått mer trøkk, uttrykket mer elektrisk og energien intensivert.

Med åra har Movits blirr et stadig mer internasjonalt fenomen. De har opptrett på det amerikanske talk showet The Colbert Report. En opptreden som har ført til at Movits har fått et trofast publikum, og også har turnert, på den andre sida av dammen, og også omkring i Europa. Nå er de klare også for Moldejazz.
Kl. 00.30:
Disco Mozart feat. Kristoffer Eikrem (trompet).