Orango_Andreas_Froeland.jpg
Alexandraparken onsdag
Konserter
Onsdag 16. juli
KL 23:00
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Kortreist rock

Kl. 21: Josah
Med ett album, noen singler og uttallige konserter på i bagasjen, er Moldebandet Josah vel verdt å få med seg. Beskrevet som nyskapende og annerledes, men ikke minst humoristisk og smittende. Med et sirkusaktig utseende og et smittende humør, er en konsert med Josah en glede for så vel øyne som ører.

Josah er godt i gang med arbeidet med sitt andre album - med andre ord blir det nytt materiale å høre i Alexandraparken.

"Av og til oppstår det man kan kalle supergrupper, og en slik konstellasjon kan man (...) kalle moldebandet Josah" - Romsdals Budstikke
Kl. 23: Orango
Orango er kjent som en skikkelig hardtslående rocke-maskin. Med seks album på nakken, har gutta fra Eide bygd opp en trofast skare tilhengere. Selv beskriver de musikken som en catch blanding av skitten rock, delta blues, soul og vestkystrock med innslag av vokalharmonier.

Colonial Militia vol. 2 er andre del av en planlagt trilogi, om kom ut i fjor. Skiva ble bejubla av store deler av musikkpressen. Blant annet på Ny musikk hver dag som skreiv at " Orango, landets herligste rockeband, har lagd sin beste plate så langt." 

Orango er Karl-Joakim Wisløff på bass og vokal, Trond Slåke på trommer og vokal og Helge Bredeli Kanck på gitar og vokal.
Kl. 00.30
DJ Egil Reistadbakk.