foto2_Erik_Birkeland.jpg
Alexandraparken tirsdag
Konserter
Tirsdag 15. juli
KL 23:00
AlexandraparkenSold out
Tilbake til programmet

Tubaprogrrock og lokale helter

Kl. 21: Sot
SOT er en trio i grenselandet mellom rock, metal og jazz, der klart strukturerte låter med rom for improvisasjon gir oss en helt egen, grenseoverskridende musikk. Med tuba, slagverk og gitar dundrer gutta av sted i et prog-univers der skiftene er mange, dynamikken stor og spillegleden intens.

Med SOT kan du forvente deg en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. Trøkk, tuba og forrykende spill. Her trengs både ørepropper og dansesko.

Om Kind of Saltz fra 2012 skriver Puls.no "Det går fortsatt an å lage musikk som oppleves som nyskapende og spennende. Det hele kommer an på hvordan ingrediensene er vispet sammen. Norske SOT byr på en artig blanding på debutskiva Kind Of Saltz".

17. mai slapp SOT et rykende ferskt album titulert Red Wing's Nest. Her lover gutta enda mer eksperimentering, og denne gangen har de også gjester med på cello og vokal. 

SOT er Skjalg Reithaug på gitar, Anders Hunstad på trommer og Lars Andreas Haug på tuba. Lars Andreas Haug band spiller forøvrig på Teatret vårt tirsdag 15. juli kl.16.
Kl. 23: Red Hot
Romsdals rhythm & blues-bandet Red Hot vokste fram da medlemmene gikk på musikklinja på Molde videregående skole på midten av 00-tallet. En felles om enn vekslende musikksmak med felles røtter I bluesen ble til Red Hots mix av hardtslående og etter hvert svært så samspilt rockabilly, r&b og funk. At bandet svinger live, er noe de fleste moldensere bør ha fått med seg i løpet av de seineste åra. Første gang Red Hot tok Moldejazz med storm var i 2008 med ikke mindre enn tre konserter og et liveopptak, det resulterte i Vidar Busk-produserte. Hotter Than Georgia Asphalt. 

I fjor deltok Red Hot vokalist i The Voice på TV2, og ikke nok med det, etter en spennende finale i desember gikk han rett og slett seirende ut av hele konkurransen.

I tillegg til omfattende turnevirksomhet og den nevnte liveskiva, har Red Hot så langt gitt ut EP'en My Arrival (2010). Vi gleder oss til en ny dose funky, Romsdals-signert blues.

Red Hot er Knut Marius Djupvik - vokal, Magnus Drågen - trompet, Pål Gunnar Fiksdal - trompet, Runar Fiksdal - trombone, Lars Petter Bjerkeset - saxofon, Chriss Rune Angvik - gitar, Øystein Flemmen - gitar, Jørn Inge Frostad - el bass, Anders Lillebo - Hammond-orgel, Kristoffer Tokle - trommer, Kristian Frøland-perkusjon
00.30: 
Dansbar moro med DJ Kimichi feat. Kristoffer Eikrem (trompet) og Egil Reistadbakk (trommer).

Samtlige band er inkludert i billetten for Alexandraparken mandag 14. juli.