Romsdalsmuseet2013_Foto_Arne_Strømme
Thomas Dybdahl, Jarle Bernhoft og Timbuktu med Damn!
Konserter
Onsdag 16. juli
KL 17:00
Romsdalsmuseet
Tilbake til programmet

Helaften på Romsdalsmuseet

Innslipp fra 15.30. Konsertstart 17.00.
Med Thomas Dybdahl, Jarle Bernhoft og Timbuktu, bør det være mye å glede seg til på onsdagen på Romsdalsmuseet.

Sjefsmelankoliker Thomas Dybdahl har gleden av å sparke igang kalaset. Dybdahl har vunnet tre Spelemannspriser, gitt ut seks album og samarbeida med en rekke framtredende artister. For å spille inn sistealbumet, What's Left is Forever (2013), reiste han til Los Angelse og Hensing Recording Studios. Der fikk han hjelp av den legendariske produsenten Larry Klein som tidligere har jobba med artister som Joni Mitchell og Herbie Hancock.
Da Ola Kvernberg også er i byen i anledning festivalen, ryktes det at også den eklektiske fiolinisten kan bli å se på scenen.

Jarle Bernhoft har i sin nærmere tiårige karriere som soloartist bygd seg opp en stor og trofast fanskare så vel innen- som utenlands. Med en live sampler som tillater at han legger seg selv lag på lag på lag, bygger han opp hele små orkestere aleine på scenen. Den unike teknikken, meloditeften og kjærligheten til blues og soul, har gjort ham til en sensasjon i millionklassen på YouTube, og leda ham til amerikanske tv-show som The Ellen DeGeneres Show og Conan. I April slipper Bernhoft ny plate. Vi gleder oss.

Timbuktu er selve den skandinaviske hip hop-stjerna. Han rapper på vaskeekte skåning, er ikke redd for å utfordre sjangerbetegnelser og har, ikke minst, et utrolig tight komp i backing bandet Damn! Også Timbuktu er albumaktuell i 2014. Første singel, "Spring", er allerede sluppet, og mer får vi på Romsdalsmuseet i juli.