Ytre_Suloens_Jass_Ensemble_2015.jpg
Ytre Suløens Jass-ensemble
Konserter
Ytre Suløens Jass-ensemble med kreolsk mat.
Mandag 18. juli 19:30
New Perspiration Hall

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble uten mat
Mandag 18. juli 21:00
New Perspiration Hall

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble med kreolsk mat.
Tirsdag 19. juli 19:30
New Perspiration Hall

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble uten mat.
Tirsdag 19. juli 21:00
New Perspiration Hall

Sold out
« Se hele programmet

Ytre Suløens Jass-ensemble vender nok en gang tilbake til Moldejazz og New Perspiration Hall. For svært mange Moldejazz-venner er en kveld i New Persperation Hall på Alexandra en viktig ingrediens i jazzmenyen. Den gir en smak av New Orleans gjennom både Ytre Suløens musikk og hotellets smakfulle kreolske buffet.

Det selges billetter både med mat (19:30) og kun til konsert (21:00). 

Ytre Suløen, som bandet gjerne kalles i kortversjon, har holdt det gående i mer enn førti år. De seineste år har det riktignok vært en rekke utskiftninger i bandet og de nye medlemmene har bidratt til å fornye «Ytre Suløen-soundet» uten at de svikter bandets opprinnelige musikalske ide. Bandet gir oss en egen miks av tradisjonell New Orleans-jazz og mer kontemporære komposisjoner. Her får vi ragtime, gospel, litt karibisk musikk, blues og swing. Med New Orleans-fødte Tricia Boutté på vokal, er bandet nærmere havnebyen ved Mississippis utløp enn noensinne.

I tillegg til kreolsk musikk, er det duket for kreolsk buffet i Hjertøysalongen. Det selges billetter både med og uten mat.

NB! Det er viktig å merke seg at Ytre Sulen spiller en dag mindre enn tidligere år, kun mandag og tirsdag. Det betyr fort ekstra rift om billettene!

Sturla Hauge Nilsen - trompet, Lars Frank - klarinett/saksofon, Andreas Rotevatn - trombone, Einar Aarø - banjo, Morten Gunnar Larsen - piano, David Gald - tuba, Kristoffer Tokle - trommer, og Tricia Bouttè - vokal