Morten Qvenild Moldejazz 2016
Morten Qvenild - the HyPer(sonal) Piano
Konserter
Lørdag 23. juli 14:00
Teatret Vårt (PLASSEN)
« Se hele programmet

Unge Produsenter inviterer til konsert med Morten Qvenild! 

Unge Produsenter er et prosjekt som samler unge produsentspirer i alderen 18-25 fra hele landet. Ni av fremtidens konsertarrangører har fått frie tøyler til å arrangere og produsere en konsert med en selvbestemt artist på Teateret Vårt under Moldejazz 2016. I år falt valget på Morten Qvenild og hans spellemannsnominerte soloprosjekt «the HyPer(sonal) Piano».

De siste 15 årene har Morten Qvenild vært en av de mest kreative og innovative musikerne i europeisk jazz og andre beslektede musikalske utsving. Morten Qvenilds siste bestrebelse er å utvikle "the HyPer(sonal) Piano". Han arbeider med å utvikle den soniske paletten til flygelet ved å integrere elektronikk i forskjellige former og på forskjellige måter i flygelet. Qvenilds innfallsrike komposisjoner og personlige tilnærming til improvisasjon legger grunnlaget for en innovativ lydverden, og et ærlig og inderlig musikalsk utputt. 
Kulturrabatt_folderbanner.jpg
I samarbeid med Kulturavdelinga i Møre og Romsdal Fylkeskommune tilbyr vi billetter med kulturrabatt for ungdom mellom 16- 20 år. Pris 200,- (300,- ordinært)