Jaga_Jazzist_MJ_2016
Jaga Jazzist
Konserter
Lørdag 23. juli 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
« Se hele programmet

Nok en gang blir det svett, mørkt og stemningsfullt etter midnatt når Jaga Jazzist fyller opp Teateret på Moldejazz.

Vennegjengen som ble internasjonalt stjerneband

Jaga Jazzist startet som et musikalsk kollektiv av en ungdommelig vennegjeng i Vestfold. Med sin friske og innovative musikk, der mange sjangere trekkes inn i grunnleggende jazzelementer, ble bandet raskt en hit både i Norge og ute i den store verden. Tjue år etter debutskiva med den fengende tittelen «Jævla Jazzist Grete Stitz» låter bandet fortsatt like groovy, sjangeroverskridende og formidlende som noen gang. Jaga har greid noe så vanskelig som å skape sitt eget musikalske univers, et univers som er både medrivende, utfordrende og som skaper stemning blant publikum. I 2015 kom bandets foreløpig siste album «Starfire» (Ninja tune).

Jaga Jazzist har spilt på Moldejazz flere ganger tidligere - og alltid blitt møtt med begeistring. Det er noe spesielt med dette bandets uttrykk i en sømløs blanding av akustikk og elektronikk som både holder fast på folk som har fulgt det i tjue år og samtidig trekker nye fans. Derfor er det nå på tide å presentere gruppa seks år etter at den sist spilte i Molde. Bandet får æren av å avslutte Moldejazz 2016 når de går på scena i Teateret/Plassen lørdag 23. juli kl 2400, og spiller utover natta. Det blir et spennende gjensyn og gjenhør med et band som gjennom tjue år har skaffet seg et stort både live- og platepublikum i inn- og utland.

Jaga Jazzist består for tiden av: MARCUS FORSGREN: Electric guitar and fx, ANDREAS MJØS: Vibraphone, guitar, Korg MS10 and percussion, MARTIN HORNTVETH: Drums, LARS HORNTVETH: Guitars, Clarinets, Saxophones, keys and lap steel guitar, LINE HORNTVETH: Tuba, flute, percussion, glockenspiel and vocals, EVEN ORMESTAD: Bass and keyboards, ERIK JOHANNESSEN: Trombone, percussion and vocals, ØYSTEIN MOEN: Synthesizers and piano

Det er tilgjengelig et begrenset antall billetter for de under 18 år til denne konserten - i følge med en voksen.