reggiegotbeats_torsteinlundeik-15.jpg
Reggie Got Beats & the RGB Unit
Konserter
Lørdag 16. juli 22:00
Alexandraparken
« Se hele programmet

Jazzvorspiel lørdag 16/7! Parken er åpen fra kl. 12:00, gratis inngang til kl. 20:00, deretter 100,- kr.

Bak navnet Reggie got beats finner vi produsent, DJ og trommeslager Egil Reistadbakk. I sitt studio i Trondheim produserer han disco i alle former, enten det er synthdrevet boogie, streit pop eller skitten house.

Musikken hans kan beskrives som leken og humørfylt, men er tydelig preget av godt håndverk og inngående sjangerkunnskap. Uansett uttrykk snakker vi fete basslinjer, funky trommer, frekk gitar og skamløs vokal. Reggie er tilknyttet Norges fremste disko-label og DJ-kollektiv Diskorama Records, ved siden av navn som Ralph Myerz, Mathias Stubø, Kimichi, Kappekoff og Bendik Baksaas.

Med seg på scenen har han RGB Unit, som utvider Reggies elektroniske musikk til en livesetting i skjæringspunktet mellom DJ-sett og konsert. Kari Eskild (vokal), Aleksander Lindås (gitar) og Kristian Jacobsen (bass) gir musikken en ekstra dimensjon, og som dyktige musikere og improvisatører tar de sammen musikken til et sted Reggie aldri kunne i et tradisjonelt DJ-sett. Det hele mikses sømløst sammen til et intenst og dansbart klubbkonsept du ikke har sett maken til, hvor både øyne, ører og bein blir tilfredsstilt!

Soundcloud