Lars_Vaular_av_Erik_Five_Gunnerud_1.jpg
Lars Vaular
Lars Vaular - Foto: Erik Five Gunnerud
Konserter
Torsdag 21. juli 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
« Se hele programmet

Lars Vaular er i 2016 en av Norges aller mest populære og respekterte hiphop-artister. Når han også har kommet seg til den posisjonen ved hjelp av en overbevisende evne til nyskaping og improvisasjon, så er det en av grunnene til hans relevans for Moldejazz.

Med albumtrilogien «666 ALT», «666 GIR» og nå sist «666 MENING» har Lars Vaular atter en gang befestet sin posisjon som en av landets aller viktigste artister.

Vaular fikk sitt gjennombrudd våren 2010 med plata "Helt om natten, helt om dagen" som viste norskspråklig og vestlandsk hiphopkunst på en forfriskende ny og ærlig måte.Etter det har han gitt ut tre album, og fått en mengde spelemannspriser og utmerkelser for tekster. Når Valuar så i 2015 gir ut sitt siste album 666ALT triller både VG og Dagsavisen terningen til topps. Vaular er på vei oppover.

Sist Lars Vaular gjestet Moldejazz var det i samarbeid med saksofonisten Kjetil Møster i 2013, og som ble en konsert som virkelig traff knallhardt for de som var der. Denne torsdagsnatta i Teateret Vårt står Lars Vaular igjen på scenen under Moldejazz, som en av norsk hiphops virkelig store helter.

Lars Vaular, Kjetil Møster, Frode Kvinge Flatland, Petter Sundby, Girson Dias.

Det er tilgjengelig et begrenset antall billetter for de under 18 år til denne konserten - i følge med en voksen.


Bergens Tidende (5/6) «Den siste plata i «666»-trilogien nøster opp trådene og kompletterer et av de mest solide verkene i norsk hiphop-histore.»

VG (5/6) «Fortryllende trilogi.» 

Dagsavisen (5/6) «Han er vel den eneste som kan utfordre Karpe Diem når det kommer til gjennomslag i norsk rap. Lars Vaular har en knakende god katalog bak seg og leverte Øyas høydepunkt i sommer.»

Gaffa (5/6) «Akkurat nå finnes det ingen bedre rappere i Norge enn Lars Vaular.»