Ane_Brun_Directions__Cover1.jpg
Ane Brun
Konserter
Esperanza Spalding presents: Emily's D + Evolution, Joss Stone og Ane Brun
Torsdag 21. juli 16:00 (15:00)
Romsdalsmuseet
« Se hele programmet

Året er 2016, og jenta som for 40 år siden kom til verden i Molde by, står nå som en høyreist og sterk bauta på scenen i Romsdalsmuseet.

På sin vei som artist, sanger og musiker har hun tilegnet seg voldsomt med erfaring, noe som gjenspeiler seg blant annet i antall utgivelser og ikke minst i samarbeid med svært mange musikere, både nasjonalt (Madrugada) og internasjonalt (Peter Gabriel). 

Hun har også to ganger mottatt spellemannsprisen for årets kvinnelige artist, i tillegg til å ha vært nominert i en rekke andre kategorier. Ane er eklektisk, og i stadig utvikling. Hennes siste plate, When I'm Free, kom i fjor, og VG skriver "gåsehudvokal", trillet en sekser og sier låtene er en variert samling med distinkte og minneverdige identiteter".

I forbindelse med plateslippet har hun uttalt at frihet er fraværet av frykt, og det er lett å tro på når man hører på den nyeste musikken hennes, og ikke minst når man ser henne i aksjon på konsert - Ane og musikken beveger seg i større sirkler, med mer kraft og intensitet! Velkommen til en mektig musikkopplevelse!