Joss_Stone_Moldejazz_2016.jpg
Joss Stone
Konserter
Esperanza Spalding presents: Emily's D + Evolution, Joss Stone og Ane Brun
Torsdag 21. juli 16:00 (15:00)
Romsdalsmuseet
« Se hele programmet

Uavhengig om britiske  Joss Stone uttrykker seg innen R&B, soul, funk, reggae, jazz, rock eller funk, så er det ingen tvil om at det er både sjel og swing så det holder! 

Allerede som trettenåring viste hun verden at bak de gnistrende øynene og det lure smilet fantes en stemme så veldig og voldsom at det var vanskelig å tro den tilhørte en tenåring.

Som 14-åring signerte hun hos EMI, og da hun var 16 kom debutalbumet                                 "The Soul Sessions"- en transatlantisk suksess som solgte flere millioner eksemplar. Veien videre ble preget av omfattende turnering og flere utgivelser med et høyt ambisjonsnivå. Det neste tiåret solgte hun over 12 millioner plater over hele verden, mottok både Brit-awards og Grammy, og stod på scenen med storheter som James Brown, Rod Stewart, Stevie Wonder, Jeff Beck og Ringo Starr. I tillegg startet hun et eget band, Superheavy, med blant andre Mick Jagger.

Water for Your Soul er hennes siste utgivelse. Den kom i 2015, er nummer 7 i rekken, og the Guardian anbefaler. Det gjør vi også!