Luke-Elliot-press-picture.-Photos-by-Jorn-Veberg-2.jpg
Luke Elliot
Konserter
The Budos Band & Luke Elliot (Dørene åpner 19:00)
Lørdag 23. juli 21:00/23:00
Alexandraparken
« Se hele programmet

-          Med Bob Dylan, Nick Cave og Tom Waits på innerlomma.

Luke Elliot blir ofte sammenlignet med Tom Waits, en drømmeartist for mange Moldejazzfans. Vel vitende om at Waits ikke turnerer mer så er ikke noe mer naturlig enn å innhente denne fremadstormende amerikaneren som mange nordmenn har trykket til sitt bryst allerede, og som absolutt står på egne musikalske bein. 

Ingen som opplever Luke Elliot på scenen går uberørt ut av lokalet etterpå. Turbonegro og musikkskribent Knut Schreiner var tilstede på hans første konsert i Norge, på Kampen Bistro i Oslo, og ble slått i bakken av det som møtte ham: - Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren - hele samfunnet - til å si 'Wow!'. Og det var det jeg gjorde, her om dagen, da jeg tok turen opp på Kampen Bistro for å sjekke ut Luke Elliot. Stilen hans er rotfestet i den dresskledte rocketradisjonen; den urbane, romantiske beatniken med spritånde, et sted mellom rennesteinen og stjernene: Dylan, Tom Waits, Elvis Costello. 

Luke Elliot har gradvis bygd opp et solid konsert-renomme her hjemme, blant annet ved opptreden på Norwegian Wood. Med strålende anmeldelser for debutplaten «Dressed For The Occasion» ; 6 i Dagbladet, 5 i Dagsavisen, Musikknyheter, Fevennen og Rogalands Avis, tv-opptredener på Lindmo og God Morgen Norge, så er det en glede å kunne presentere Luke Elliot også for Moldejazz-publikummet.