SILVANA-PM-01.jpg
Silvana Imam
Konserter
Fredag 21. juli 24:00
Under 18 år
Teatret Vårt (PLASSEN)
« Se hele programmet

Intens klubbnatt med skandinavias råeste rapper!

Hun var den første rapperen noen sinne som ble kåret til «Årets artist» under Grammisgalaen i 2016, og har også vunnet en lang rekke andre priser. I 2015 spilte hun i seks forskjellige land og besøkte bl a Paris og New York. Hun har spilt på South by Southwest i USA, på filmfestival i Mexico, Roskildefestivalen i Danmark, og Øya og Slottsfjell her hjemme i Norge. I mars 2016 kom albumet "Naturkraft" som ble hyllet av både kritikere og publikum.


Silvana Imam har litauisk mor og syrisk far og kom til Sverige med storesøsteren da hun var fire år. Hun har meislet ut sin helt egne plass i offentligheten. Tekstene er konfronterende, politisk og progressiv, og musikken inviterer både til fest og alvor. 

Det er Silvana Imams tid nå. Enda mer enn noen gang før. Det finnes en bevegelse rundt henne, en bevegelse som er langt mer enn bare rap. Den finnes i det visuelle uttrykket, den emosjonelle vekten i tekstene, i bevisstheten, og i musikken. Når du ser Silvana Imam er det dine kamper, din bakgrunn og din kjærlighet du møter. 

Silvana Imam er din stemme, dine knyttede never. Dine føtter som tar deg fremover, bortover og tilbake. Og du er Silvana, hennes stemme er din.