YSJE
Ytre Suløens Jass-ensemble m. Kid Chocolate
Konserter
Ytre Suløens Jass-ensemble m. mat
Mandag 17. juli 19:30
Magic Mirror (Rådhusplassen)

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble, konsert
Mandag 17. juli 21:00
Magic Mirror (Rådhusplassen)

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble m. mat
Tirsdag 18. juli 19:30
Magic Mirror (Rådhusplassen)

Sold out
Ytre Suløens Jass-ensemble, konsert
Tirsdag 18. juli 21:00
Magic Mirror (Rådhusplassen)

Sold out
« Se hele programmet

Når Moldejazz åpner nytt tradjazz-tilbud i Magic Mirror-teltet på Rådhusplassen så er ingen ting mer naturlig enn at bandet som har Norgesrekord i Moldejazz-opptredener får æren av å være først ut!

I tillegg til å være et årvisst og svært populært innslag på Moldejazz er også Ytre Suløen også plateaktuelle i 2017. Ti år etter sin forrige utgivelse «Oh Mahalia» er de nå ute med liveinnspillingen «Eternal Now» hvor de har med seg koret Tolvtetten.

Tor Hammerø slår i sin anmeldelse av platen fast at Ytre Suløen er «ustoppelige» og skriver videre: - Bandet er like vitalt og sprudlende som det alltid har vært, men med litt mer moderne impulser inkludert enn før. Det gjenspeiles også i repertoaret som henter låter fra både Cannonball Adderley, Andrea Crouch og Wynton Marsalis, men fortsatt også med tradisjonelle gospellåter og tittellåta av Tricias onkel, John Boutté, og Einar Aarøs hyllest til sin avdøde livsledsager, "Dirge for Christian". Banjoist Aarø er forøvrig det eneste opprinnelige medlemmet fra Ytre Suløens oppstart 1973. 

I forbindelse med bandets to konserter i det nye Magic Mirror-teltet under årets Moldejazz henter Ytre Suløens Jass-ensemble trompeteren og sangeren Leon «Kid Chocolate» Brown fra New Orleans. 

Leon Brown, med artistnavnet «Kid Chocolate», er en stigende stjerne på New Orleans' funklende jazzhimmel. Det at han nylig ble engasjert som fast medlem i legenden Dr John sitt band er et bevis på det. 
Moldejazz fortsetter den gode tradisjonen med å kombinere mat og tradjazz. Nå er det Moldes egen  Calle Fegth som står for serveringen av en smakfull Jambalaya i beste kreolske tradisjon. Det selges som tidligere billetter både med og uten mat og serveringen av mat begynner kl 19.30, mens musikken starter kl 21.00. Dette gjelder hele uka.

Sturla Hauge Nilsen - trompet, Lars Frank - klarinett/saksofon, Andreas Rotevatn - trombone, Einar Aarø - banjo, Morten Gunnar Larsen - piano, David Gald - tuba, Kristoffer Tokle - trommer, og Tricia Bouttè - vokal, Kid Chocolate - trompet.