Moon_Hooch_Moldejazz_2017.jpg
Moon Hooch
Konserter
Lørdag 22. juli 24:00
Teatret Vårt (PLASSEN)
« Se hele programmet

Fra Brooklyn kommer dette bandet med en fasinerende historie, da de under sin musikkutdanning begynte å spille i New Yorks subway-stasjoner. 

De ble raskt plukket opp, og turnerer nå omfattende på store scener rundt i verden. Med sin uvanlige besetning bestående av trommer og to saksofoner, spiller de en fantastisk kombinasjon av akustisk og elektronisk musikk - det vil si - de gir den akustiske musikken en dance-funksjon, og fyller dansegulvene! 

Det er kanskje sjelden kost, men du verden så forfriskende! Det er "catchy melodiske hooks, funky rytmer, men samtidig masse rom for jazza improvisasjoner" skryter New York Post. I 2013 kom deres første utgivelse, i 2014 kom Cave Music og i oktober slapp de Red Sky til fantastiske kritikker. Trommene har et intenst driv med stor variasjon og intens swing, og saksofonene sender tankene til dubstep a la Skrillex, drum&bass og house music. 
John Flansburg fra They Might Be Giants sier: "There is not a band harder to describe or easier to enjoy than Moon Hooch!"

Vi er hjertens enig!
Moon Hooch er James Muschler, Mike Wilbur og Wenzl McGowen