Knut Anders Sørum Moldejazz 2017
Knut Anders Sørum
Konserter
Knut Anders Sørum (23:00) - Silo (21:00)
Fredag 21. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
Knut Anders Sørum (23:00) - Hilma Nikolaisen (21:00)
Lørdag 22. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Soul på totning! Høsten 2016 gikk Knut Anders Sørum fra å være en veletablert artist med 20 års fartstid bak seg til å bli allemannseie. 

Deltagelsen og seieren i NRKs Stjernekamp har fått mange til å få øyne og øre opp for den sjarmerende artisten, låtskriveren og soulsangeren med den formidable stemmen.


Sørum gikk til topps i den norske finalen av Melodi Grand Prix allerede i 2004, og da han platedebuterte i 2010 var det med et sterkt personlig og kritikerrost Prøysen-album. I 2013 overrasket han mange med det som må være verdenshistoriens første soul-album på totning - et album som vakte så stor begeistring at han sommeren etter ble invitert til å være oppvarmingsartist da Stevie Wonder besøkte Norge.

På høsten i fjor slapp Sørum sitt tredje album «Audiens 1:1» der tekstene handler om nære relasjoner, om risikoen og usikkerheten i møter og situasjoner der mye står på spill.

Knut Anders Sørum er en artist med mye på hjertet. Han er en stor formidler og ikke minst har han et rykte på seg fra å levere forrykende konserter.

Vi gleder oss stort til å høre ham fronte et knallsterkt band både fredag og lørdag i Alexandraparken under årets festival.