DAGSLAND_wide_bilde_Hans_Fredrik_Asbjoernsen.jpg
Sigvart Dagsland med Tord Gustavsen
Sigvart Dagsland   Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
Konserter
Onsdag 19. juli 21:30
Molde Domkirke

Sold out
« Se hele programmet

Et nytt samarbeid ser dagens lys!

Det er med stor glede festivalen kan presentere et helt nytt samarbeid mellom den folkekjære sangeren og låtskriveren Sigvart Dagsland og den velrennomerte jazzmusikeren Tord Gustavsen.

Det nye prosjektet tar utgangspunktet i Sigvart Dagslands rikholdige sang-katalog. Dagsland har latt Gustavsen velge fritt blant låtene og gitt ham frihet til å bearbeide materialet. Dette har i følge Dagsland vært en svært spennende prosess. - Låtene får en ny dimensjon med Tords arrangementer, sier han, - Tord har tilført låtene både mer temperament og lyriske stemninger. Dagsland fremhever særlig Gustavsens arbeid med de mer sakrale melodiene, eksempelvis "Då barnå forsvant" og trekker samtidig frem "En stemme for de stemmeløse" som en av de nyarrangerte sangene han er spesielt fornøyd med. At materialet har fått et mer sakralt preg vil passe utmerket i og med at denne konserten er satt opp i Molde Domkirke. Det er all grunn til å tro at dette blir en spesiell opplevelse både for Moldejazz-debuterende Dagsland og det store publikum som denne konserten garantert har.

Sigvart Dagsland - vokal, Tord Gustavsen - tangenter, Sigurd Hole - bass og Torstein Lofthus - trommer og Helge Leirvik - lyddesign.

Tord Gustavsen
Tord Gustavsen