Aurora_Kred_Tony_Kearney_2017.jpg
Aurora
Konserter
Aurora - Sondre Justad (Dørene åpner 16:00)
Onsdag 19. juli 17:00
Romsdalsmuseet
« Se hele programmet

Klart  for storslått og eventyrlig konsert på Romsdalsmuseet!

Sangeren, låtskriveren og naturbegavelsen Aurora Aksnes fra Os lager magisk musikk, med et stort nedslagsfelt. Hun topper festivalplakater og selger ut konserter i rekordfart. På få år har hun rukket å bli en av våre aller største og mest populære popartister, og hennes kometkarriere mangler sidestykke i norsk pophistorie.

Aurora hadde siden tidlige barneår skrevet egne låter, men det var tilfeldigheter som førte til at hun ble oppdaget. Som 17-åring gjorde sin første store konsert under by:larm i 2014, og siden det  har det gått i rakettfart opp og frem.

Allerede før debutalbumet "All My Demons Greeting Me as a Friend" ble sluppet i mars 2016 hadde hun rukket å spille konserter på begge sider av Atlanteren, og nådd et stort publikum internasjonalt med en serie populære singler. Rett før jul i 2015 slapp hun en coverversjon av Oasis-låten "Half the World Away" som skulle gi henne nok et gjennombrudd.

Singelen nådde ellevte plass på den britiske singlelista og har så langt blitt streamet over 31 millioner ganger bare på Spotify. 11. desember 2015 framførte hun to sanger på Nobels fredspriskonsert i Telenor Arena.  Hun vant en Spellemannpris som årets nykommer i 2015, og Musikknyheter hadde nylig albumet på toppen av sin årsbesteliste. Låtene "Runaway", "Under the Stars", "Awakening" og "Running With the Wolves" har gått sin seiersgang på radio.  Og det stopper ikke der.

I likhet med Auroras musikk er konsertene hennes storslåtte, eventyrlige og gjennomsyret av artistens intense tilstedeværelse. Hun trollbinder, fascinerer og fenger - og det er umulig å ikke bli berørt og revet med.

Aurora sitt album på toppen av årsbestelisten til Musikknyheter