FredJonnyDsound_FJH0128_1.jpg
D'SOUND
D'Sound   Foto: Fred Jonny Hammerø
Konserter
D'SOUND (23:00) - Soul06 (21:00)
Tirsdag 18. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Liveband i særklasse!

I 1997 entret bandet D´SOUND den norske musikkscenen som et nytt frisk pust. Musikerne Simone Larsen, Jonny Sjo og Kim Ofstad overrasket norsk musikkbransje med en myk soul- og pop-blanding og tilhørende internasjonale ambisjoner med sin første plate Spice Of Life. Etter noen plater hadde bandet fått fans over hele verden, så vel som et rykte som liveband i særklasse. 


Til konserten i Alexandraparken stiller D'SOUND med utvidet band, og gjestevokalist Tony Momrelle som bl.a. har vært vokalist i det legendariske Jazz/Soul/Funk-bandet Incognito i 16 år.

Soundet, grooven og kjernen fra starten av bandets karriere preger bandets nye utgivelser som "If you don´t know", noe som virkelig lover godt for veien fremover. Med seks studioalbum siden debutplata, hvor et av dem vant Spellemann-pris for beste popalbum, er bandet lite annet enn en suksesshistorie i norsk musikk. 

Bandet jobber for tiden med forskjellige internasjonale produsenter og har mye nytt materiale på gang. Det er også 20 år siden bandet gjorde en konsert på Kulturhuset under Moldejazz som det har gått gjetord om. 
Det er derfor ekstra stas å ønske bandet velkommen tilbake til festivalen denne tirsdagskvelden hvor det blir dansegulv i parken utover natta. 

Simone Larsen
Kim Ofstad
Jonny Sjo
Bernt Rune Stray
Stein Austrud 
Jens Petter Antonsen
Magnus Bakken
Tony Momrelle