Duogjegog2-3-4
Du og jeg og vi 2- 3- 4
Konserter
Tirsdag 18. juli 12:30
Magic Mirror (Rådhusplassen)
« Se hele programmet

En morsom og groovy konsert for barn i alle aldre

Elisabeth Mørland Nesset (trommer og kor), Ellen Brekken (bass-instrumenter og vokal) og Julie Falkevik Tungevåg (ulike keyboard og vokal) tar med seg alle instrumentene de eier ut på tur - og gleder seg til å rocke, danse, groove, synge og spille for dere! 


Gjennom konserten får barna møtt mange rare karakterer (f.eks Krokodillen i baksetet, Regnværsskyen som er tissatrengt og Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken) og de får hørt mange sjangre (f.eks en skikkelig boogielåt om promping, en countrylåt om en Kantra Køntri Kontrabass, og en punkelåt om Rotta Ronny som er lei av kebab). Bandet jobber aktivt med å inkludere barna i konserten, og å lære de noe om musikk og rytme.

"Vi har et litt humoristisk mål om å lære barna å klappe på 2 og 4, noe vi mener er viktig i dag da mange foreldre klapper notorisk på 1 og 3. Det er også viktig for oss å fokusere på improvisasjon og frihet, og vi som er musikere i prosjektet har alle høyere utdanning innen rytmisk musikk og improvisasjon - og liker å leke oss i det musikalske landskapet." - Julie Falkevik Tungevåg

I 2017 jobber bandet med innspilling og produksjon av en helt ny barneplate med nye orginalverk, et stjernelag av dyktige musikere og Geir Holmsen(Maj Britt Andersen, Silje Nergaard, Jon Eberson Group)

Anbefalt aldersgrense 3 - 9 år