GC 2015
Gavekort

Konserter
Mandag 17. juli
« Se hele programmet

Den perfekte gave! Et gavekort til Moldejazz er den perfekte gaven til den som f.eks. fortjener en konsertopplevelse, studenten som trenger et tilskudd til årets festivalbillett, eller til de som "har alt"!

Dette er en digital gave som består av en kode til www.billettportalen.no

Gavekortet kan kun brukes til å kjøpe billett til våre billetterte arrangementer og produkter, og er gyldig i ett år fra utstedelsesdato.

Kjøp gavekort

1. Kjøp
Gavekortet til Moldejazz kan kun kjøpes via www.moldejazz.no.


2. Levering
Gavekortet kjøpes som "Print at home" og du må selv skrive det ut/laste ned. Ved Print@Home gavekort leveres e-posten med gavekortet og pinkode raskest mulig etter gjennomført kjøp. NB: Mottaker av gavekortet trenger pinkoden for å få gjennomført billettkjøp på www.moldejazz.no. Har du ikke mottatt din mail med kvittering i løpet av 24 timer etter kjøpet, ber vi om at du kontakter Billettportalens Kundeservice på tlf. 
21 95 92 00 (Åpningstid: 10:00-17:00 på hverdager)


3. Innløsing av gavekort
Innløsning av gavekort skjer ved kjøp av billetter via www.moldejazz.no
Når du har funnet de billettene du vil ha på moldejazz.no og har kommet frem til "Betaling", kan du velge å benytte gavekortet som betalingsmiddel. Her skal du taste inn gavekortnummeret og pinkoden. Beløpet for kjøpet vil bli trukket fra gavekortets saldo. Eventuell restverdi forblir på gavekortet og kan brukes til å kjøpe billetter senere. Dersom du kjøper billetter til mer enn gavekortets verdi, må restbeløpet betales med betalingskort på nettsiden. 

          
4. Saldo
Du kan til alltid sjekke saldoen på gavekortet via Billettportalen. Inntast gavekortets nummer samt PIN-kode - så kan du se hvor mange penger det er igjen på kortet.


5. Bortkommet gavekort
Ved forsvinning kan kortet etter henvendelse på tlf. 04612 sperres med øyeblikkelig virkning. Evnt. misbruk før henvendelse, er ikke Moldejazz/Billettportalens ansvar og pengene er da tapt. Gavekort kan gjenutskrives mot et gebyr på NOK 100,-.

6. Gyldighet
Gavekortet er gyldig i ett år (1 år) fra utstedelsesdatoen.
Gavekortet kan ikke utbetales i kontanter.