buskhtb_presse1.jpg
Vidar Busk (23:00) - Silo (21:00)
Konserter
Torsdag 20. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Én billett - to konserter! (Dørene åpner 19:00)

Vidar Busk (23:00)

Vidar Busk virker å være et evig fyrverkeri på live-scenen, ikke bare i Norge men også internasjonalt. 

 I 2014 feiret han 30 år som artist, og med et snitt på 100 konserter i året, er det ikke akkurat småtteri.

Han slo gjennom i 1997 med sin swingbaserte bluesrock og sitt faste backingband His True Believers, med plata Stompin our feet with joy, og etter 9 plateutgivelser står han fortsatt stødig som en av landets mest stilsikre og aller farligste bluesgitarister! Han spiller høyt og heftig, og energinivået er skyhøyt fra start til slutt. Han har mottatt og vært nominert til flere Spellemannspriser, i tillegg til en mengde andre ærespriser. 

I 2015 kom biografien Balladen om Vidar Busk,  og mediene diskuterer om gitaristen er villmann eller geni - vi satser på at han glimter til med "the best of both worlds" under konserten på Moldejazz! 

SILO_ny_web.jpg
Silo (21:00)
Union Blues-Cup-vinnaren 2016 til Moldejazz!

SILO er eit bluesrockband frå øya Bremanger i Sogn og Fjordane og har eksistert sidan sommaren 2014.

Før bandet SILO starta, hadde alle fire medlemmene spelt i diverse tidlegare konstellasjonar. SILO har nokså nyleg byrja å produsere eigen musikk, så ein del av låtane er framleis covermusikk av artistar som Freddie King, Ray Charles, Otis Reading, Eric Clapton, Jimi Hendrix osv, men i eigen stil. SILO likar å spele "god gamal" musikk med ny ungdommeleg glød og energi.

Bandet er ein samansveisa gjeng som har kjent kvarandre sidan lenge før dei byrja å spele saman. Dei brukar å seie at dei er fire kameratar som enda opp som eit godt band, og ikkje omvendt.

Sidan bandet vart starta, sommaren 2014, har det vore gjennom fleire namneskifter og har landa på namnet "SILO".

I november 2016 var SILO hos produsent Eirik Molnes Husabø i "Verdens Beste Studio" i Florø og spelte inn eige materiale. I skrivande stund har 5 eigeskrivne songar vorte spelte inn, og bandet har planar om at det skal bli fleire. 

Halvor Nesbakk- vokal, Iver Strand Senneset- gitar, Oliver Igland- trommer, Bartek Galek- bass