Plakatbilde_humor.jpg
Mambo Compañeros (23:00) - Bogue Chitto (21:00)
Konserter
Mambo Compañeros (23:00) - Bogue Chitto (21:00)
Onsdag 19. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Mambo Compañeros (23:00)

Dansefest i parken!
 

Det drivende dyktige åtte-mannsbandet Mambo Companeros feirer 20-års jubileum i år og kommer til Molde med et ferskt album med strykeorkesteret Trondheimsolistene i bagasjen. 

Bandet har spesialisert seg på musikk fra Cuba og Latin-Amerika. De har opparbeidet seg et solid rykte etter mer enn 500 konserter i inn- og utland, som har gledet like mye som de har slitt på dansesko og parkett. For selv om man blir lykkelig bare av å låne ørene til dette orkesteret, er det på dansegulvet temperaturen blir aller høyest. 

Det er lett å la seg rive med når Mambo Companeros sveiver i gang med bolero, rumba, salsa, cha-cha, timbe, mambo og latin-amerikanske jazzklassikere. Det er duket for dans, supersmittende musikkglede og høy partyfaktor i Alexandraparken! 

BogueChitto.jpg
Bogue Chitto (21:00)

Med en rykende fersk utgivelse er det en stor glede å invitere til festkonsert med dette eklektiske ensemblet som tidligere het Rosseklovnkleppen. Are Rosseland (trommer), Mattis Kleppen (bass) og Marius Hiort Klovning (gitar) er hjernene bak verket, og inspirasjonen har de reist både langt og kort for å hente! 

Den vest-afrikanske musikktradisjonen klinger sterkt, både i rytmikk og gitarlyd, men den er også klart beslektet med både norsk og amerikansk folkemusikk! 

Og musikerne sparer ikke på swingene, det groover noe voldsomt, og det er som du kan kjenne støvet fra amerikanske slettelandskap legge seg på svetten i panna, samtidig som det yrende og fargerike folkelivet i Timbuktu eller Mopti virker å være et steinkast unna - selv om du faktisk befinner deg på en fest godt inne på den norske landsbygda!