Foto_Eirik_Ulleboe.jpg
John Olav Nilsen & Nordsjøen (23:00) - Atlanter (21:00)
Konserter
Lørdag 15. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Én billett - to konserter! (Dørene åpner 19:00)

John Olav Nilsen & Nordsjøen (23:00)
Den mystiske artisten fra Loddefjord, slo gjennom med bandet «Gjengen» og den Spellemann-vinnende gullplate-debuten "For Sant Til å Være Godt" i 2009.Han skapte hits på løpende bånd med "Diamanter & Kirsebær", "Valiumsvalsen", "Skrekkfilm", "Hull i Himmelen", "Ikkje Fåkk med Kjærligheten" og "Hundeår". 


Bandets lydbilde opererer i kjølvannet av the Smiths og sin samtids Håkan Hellstrøm. Etter avskjeden med Gjengen ble det klart høsten 2016 at Nilsen pønsket på et comeback, og 18. november kom singelen «Inn i min tid» - til enorm glede for hans mange fans. Gjengen var erstattet av Nordsjøen, uttrykket det samme, bare modnere og enda mer spennende! 

Plata kom i februar, og både den og releaseturnéen har gjort anmelderne svært begeistret. 


Det blir et heidundrende jazzvorspiel når John Olav Nilsen og Nordsjøen kommer til Molde lørdag 15. juli!


John Olav Nilsen - vokal, Lars Eriksen - gitar, Einar Vaagenes - gitar, Mikael Knudsen Kanstad - synth, Nora Lovise Sæterbø - bass, Cato Furudal Lyngholm - trommer

Atlanter-Andreas-Kleiberg.jpg
Atlanter (21:00)

Med freningen Arild Hammerø i spissen, har Atlanter skapt en helt ny sub-sjanger, nemlig vidde-blues!

Dette improviserende rockebandet er inspirert av både ørkenblues, afrobeat og tysk Krautrock.


Atlanter har vært langt utenfor Norges grenser, og gjorde et mektig inntrykk under bransjefestivalen SXSW i 2014, og de har helt klart etablert seg som et av Norges mest spennende liveband, blant annet er de et av de få band som aktivt brukes «fretles»-gitar. Debutalbumet "Vidde" fra 2013 ble spellemannsnominert i klassen Indie, og oppfølgeren "Jewels of crime" fra 2016 ble også godt mottatt i pressen. Ifølge gitarist Arild Hammerø er Atlanter et jammete rockeband av den gamle skolen, med mye improvisasjon og spilleglede. Med sitt helt særegne uttrykk og sterke kvaliteter som liveband kommer det til å bli en helt strålende kveld i parken med Atlanter!

Jens Carelius - gitar/vokal, Arild Hammerø - gitar/vokal, Morten Kvam - bass, Jonas Barsten - trommer