FredJonnyDsound_FJH0128_1.jpg
D'SOUND (23:00) - Soul06 (21:00)
Konserter
Tirsdag 18. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Én billett - to konserter! (Dørene åpner 19:00)

D'SOUND (23:00)

I 1997 entret bandet D´sound den norske musikkscenen som et nytt frisk pust. Musikerne Simone Larsen, Jonny Sjo og Kim Ofstad overrasket norsk musikkbransje med en myk soul- og pop-blanding og tilhørende internasjonale ambisjoner med sin første plate Spice Of Life. Etter noen plater hadde bandet fått fans over hele verden, så vel som et rykte som liveband i særklasse. 

Og det er soundet, grooven og kjernen fra starten av bandets karriere som preger bandets nye singel "If you don´t know", noe som virkelig lover godt for veien fremover. Med seks studioalbum siden debutplata, hvor et av dem vant Spellemann-pris for beste popalbum, er bandet lite annet enn en suksesshistorie i norsk musikk. 

D´sound jobber for tiden med forskjellige internasjonale produsenter og har mye nytt materiale på gang. Det er også 20 år siden bandet gjorde en konsert på Kulturhuset under Moldejazz som det har gått gjetord om. 
Det er derfor ekstra stas å ønske bandet velkommen tilbake til festivalen denne tirsdagskvelden hvor det blir dansegulv i parken utover natta.  
Trappebilde_svart-hvitt.jpg
Soul06 (21:00)

Bak det beskjedne navnet Soul 06 skjuler det seg et maskineri av et soulband med totalt 12 moldensere på scenen.

Siden begynnelsen av 90-tallet har bandet laget høy temperatur på lokale scener og dansegulv, helt til de for et par år siden bestemte seg for å ta pause.

Nå samler bandet sammen troppene igjen nettopp fordi de savner samspillet og energien i det å spille sammen, og det gjør de rett i. Drivkraften for bandet er kjærlighetsforholdet til klassisk soulmusikk fra 60- og 70-tallet, så vel som funky låter fra Tower of Power. 

Nå gjør bandet et etterlengtet comeback og  det ryktes om et band mer vitalt enn noen gang. 

Stian Mordal - vokal, Beate Talset Røvik - vokal, Karianne Stranden Rikstad - vokal, Arnt Inge Torheim - gitar og vokal, Bjørn Ove Hagset - bass, Joachim Orvik - trommer, Kjell Atle Orø - tangenter, Olav Tornes - saksofoner, Marie Terese Elnan - saksofon, Pål Elnan - trompet, Leiv Skeidsvoll - trompet