Knut Anders Sørum Moldejazz 2017
Knut Anders Sørum (23:00) - Hilma Nikolaisen (21:00)
Konserter
Lørdag 22. juli 21:00
Alexandraparken (18+)
« Se hele programmet

Én billett - to konserter! (Dørene åpner 19:00)

Knut Anders Sørum (23:00)

Soul på totning! Høsten 2016 gikk Knut Anders Sørum fra å være en veletablert artist med 20 års fartstid bak seg til å bli allemannseie. 

Deltagelsen og seieren i NRKs Stjernekamp har fått mange til å få øyne og øre opp for den sjarmerende artisten, låtskriveren og soulsangeren med den formidable stemmen.

Sørum gikk til topps i den norske finalen av Melodi Grand Prix allerede i 2004, og da han platedebuterte i 2010 var det med et sterkt personlig og kritikerrost Prøysen-album. I 2013 overrasket han mange med det som må være verdenshistoriens første soul-album på totning - et album som vakte så stor begeistring at han sommeren etter ble invitert til å være oppvarmingsartist da Stevie Wonder besøkte Norge.

På høsten i fjor slapp Sørum sitt tredje album «Audiens 1:1» der tekstene handler om nære relasjoner, om risikoen og usikkerheten i møter og situasjoner der mye står på spill.

Knut Anders Sørum er en artist med mye på hjertet. Han er en stor formidler og ikke minst har han et rykte på seg fra å levere forrykende konserter.

Vi gleder oss stort til å høre ham fronte et knallsterkt band både fredag og lørdag i Alexandraparken under årets festival.

HilmaNikolaisen.jpg

Hilma Nikolaisen (21:00)

I 2016 ble Hilma Nikolaisen nominert til Spellemann-pris med sin debutplate Puzzler i klassen indie, og fikk en pangstart på karrieren som soloartist. 

Den musikalske oppveksten hadde Hilma på Moi, oppvokst midt i en søskenflokk der blant andre bror Emil og søster Elvira begge gjorde karriere ut av musikken sin.

Hilmas egen karriere startet da hun ble spurt om å spille bass i bror Emils band Serena Maneesh, et samarbeid som varte i sju år. Etter flere år som musiker i andres band var tiden inne for å satse på noe eget, og i 2016 kom første plate som soloartist og eget band. Albumet Puzzler er fylt til randen av psykedelisk pop med sterke melodier som på konsertene tas enda et steg videre; Hilma og bandet tar praktisk talt hele konsertarenaen med sin sterke tilstedeværelse og energi. 

Det er all grunn til å komme tidlig til Alexandraparken på avslutningslørdagen når Hilma går på scenen kl 21.00!