Beady_Belle2_c_Anders_Nilsen.jpg
Beady Belle / Hedvig Mollestad Trio
Konserter
Lørdag 20. juli
KL 22:00
Teatret Vårt (PLASSEN)
Tilbake til
programmet

En billett, to konserter: Beady Belle / Hedvig Mollestad Trio


Beady Belle har nettopp avsluttet en to ukers på Europa-turné, med stor suksess! Hennes nye album "Cricklewood Broadway" med tekster basert på romanen «hvite Tenner» av Zadie Smith har fått strålende omtale av en samlet musikkpresse.  
Beady Belle mixer soul, funk, pop og jazz på en måte som ingen andre gjør det. Det låter tøft på CD og vinyl, men det er på konsertene bandet virkelig tar av! Da Beady Belle spilte på Moldejazz sist, begeistret hun et stort publikum på Romsdalsmuseet, nå regner vi at mange ønsker et gjensyn med en stor artist når bandet avslutter årets konsertrekke på Plassen.

Beate S. Lech - vokal, Bjørn Lier -gitar , Jørn Øien -piano, TBA  -keyboard, Marius Reksjø -bass, Erik Holm -trommer.
Hedvig-Mollestad-Trio.jpg

Hedvig Mollestad fikk Sparebank 1 - talentpris i 2009 og brakdebuterte med trioen sin på Moldejazz året etter. Med to CD/vinylutgivelser som har fått toppkarakterer i blant annet Mojo, Uncut og The New York Times er hun og trioen klar for Moldejazz igjen. Dette er et samspilt og hardtslående  band og Hedvig har utviklet seg til en skikkelig riff-meister som kombinerer en klassisk, tung bluesrock-tilnærming med skarp og progressiv jazz - noe som har fått anmeldere til å trekke frem gigantiske gitarnavn som Jimmy Page, Tony Iommi, Sonny Sharrock og John Scofield.

Hedvig Mollestad (gitar), Ellen Brekken (bass) og Ivar Loe Bjørnstad (trommer)