_C_CFSalicath_Moester_Vaular.jpg
Lars Vaular / Kjetil Møster
Konserter
Torsdag 18. juli
KL 24:00
Teatret Vårt (PLASSEN)
Tilbake til
programmet

Begge fra Bergen. Begge hyllet som unike i sin sjanger, møtes på samme scene i Molde under årets jazzfestival.


PUBLIKUM UNDER 18 ÅR KAN NÅ FÅ KJØPE BILLETT TIL KONSERTEN MED VAULAR/MØSTER. OBS: KUN BEGRENSET ANTALL.

Disse billettene har billettkoden: MPV18074.

Publikum under 18 har egen inngang i trappa ved kunstnersenteret, og blir henvist til egne seter.


Begge fra Bergen. Begge hyllet som unike i sin sjanger, møtes på samme scene i Molde under årets jazzfestival.
Lars Vaular er en Hip Hop artist som vi har blitt godt kjent med i de siste årene og har gjennom sin tro på å rappe på bergensk vært med på å definere norsk rap som noe kredibelt. Han ble i 2009 nominert til Spellemann i klassen hip-hop for albumet «D`e glede». I 2010 og 2011 fikk han Spellemann i samme kategori for albumene «Helt om natten, helt om dagen» og «Du betyr meg». Vaular mottok også Dialektprisen til Norsk Mållungdom i 2010 for bruken av sin dialekt i musikken.
Kjetil Møster har vi stiftet bekjentskap med ved flere anledninger tidligere her i Molde. Den energiske saksofonisten har mottatt flere prestisjetunge priser verden rundt, med  blant annet «årets internasjonale jazztalent» i 2006. Han har opptrådt som solist og med  en rekke band og ensembler og er tilknyttet Trondheim Jazzorkester.  Han har også vært sentral i suksesshistorien med Datarock.  Kjetil  ga nettopp ut sitt første album  med  bandet Møster!!  Anmeldelser i inn og utland er overveldende!
Lars Vaular og Kjetil Møster  og et femmannband skal denne gangen gjøre et spesielt samarbeide på tre konserter i Norge, Moldejazz er stolte av å være en av dem! Dette blir en miks av Vaulars  rap og elektrobeats og Møsters fremragende improvisatoriske evner. Vaular og Møster  betyr vitalitet og nyskaping, en sjangeroverskridende konsert som vil fenge publikum på Plassen.