trondheimvoices02.jpg
Trondheim Voices - Love Letters
Konserter
Lørdag 20. juli
KL 07:00
Reknesparken
Tilbake til
programmet

Til årets "Break of Day in Molde"-konsert har vi invitert vokalensemblet Trondheim Voices til å urframføre prosjektet "Love Letters". Dette ensemblet jobber med musikk som improviseres fram og arrangementer som ikke blir skrevet ned. I 2013 samarbeider Trondheim Voices med Wild at Art (kunstner Ann-Cathrin Hertling) for å skape nye arbeidsformer, åpne nye synsvinkler og utfordre konsertrammene. Slik beskriver de veien fram til "Love Letters":


I juni inviterte Trondheim Voices&Wild at Art til en fem dager lang musikalsk unntakstilstand i lokalene til Trondheims nedlagte hovedpostkontor. I ni timer hver dag var dørene åpne, publikum fikk komme og bli og gå som de ville, mens vi skapte musikk mellom alt og alle. Vi lekte med popmusikk, lyder og minner. Publikum ble værende i mange timer. Tid og rom ble uklare enheter.

Etter å ha gjennomlevd denne unntakstilstanden, går vi nå inn i soloppgangen og konserten Love Letters @ Break of Day in Molde.

Til Reknesparken har vi med oss et vokalt soundtrack av kjente låter som har betydd mye for den enkelte, vi har med kjærlighet til musikken, nyvunne erfaringer på grensen mellom kunsten og livet - og risikovilje til å eksperimentere, slik at livet blir mer levende og vi kan begynne å gi hverandre nye fortellinger.

Sangere: Kirsti Huke, Ingrid Lode, Live Maria Roggen, Torunn Sævik, Sissel Vera Pettersen, Tone Åse og Heidi Skjerve
Regi og konsept: Ann-Cathrin Hertling/Wild at Art, i samarbeid med Siri Gjære og Live Maria Roggen
Lyddesign: Asle Karstad