jason-and-alicia.jpg
Jason Moran/ Alicia Hall Moran
Konserter
Lørdag 20. juli
KL 23:00
Molde Domkirke
Tilbake til
programmet

Artist in Residence Jason Moran avslutter Moldeuka med duokonsert i domkirka med Alicia Hall Moran.

Flott duokonsert avslutter Moldejazz

De to møttes på Manhattan School of Music, og har vært ektefeller siden 2003. Alicia er i utgangspunktet klassisk mezzosopran. Hun har sunget i «Porgy and Bess» på Broadway, arbeidet med avanserte ensembler som kombinerer improvisert dans og musikk, laget en Motown-forestilling og jobbet med jazzrelatert materiale. Amerikansk presse har lansert henne som den neste store stjerna på Broadway.

Husbond Jason Moran har hele jazzhistorien og mye attåt både i hodet og i fingrene. Sammen vil de to stå for en helt spesiell konsert, der forskjellige musikktradisjoner møtes, overlapper og inspirerer. Vi sakser fra en ekstatisk anmeldelse etter en konsert ved Cornell University i midten av april: "Da vi forlot salen, hadde vi opplevd mer enn en konsert. Det var en leksjon i liv.....Carry on, butterflies, carry on".

Kirkekonserten lørdag kveld er blitt en tradisjon for et stort publikum som synes den intime musikken som presenteres der er en fin måte å senke skuldrene og avslutte festivalen på. To av de største yngre navn i afroamerikansk musikk vil sørge for en minneverdig avslutning også i år.Les mer om årets Artist in Residence , Jason Moran.

Les mer om Alicia Hall Moran