Søk:
Burton/Smith/ Andersen/Riel
ArildA_TSmith_GBurton_AlexRiel.jpg
I Bjørnsonhuset får du tirsdag 20. juli oppleve moldejazzveteranene Arild Andersen og Alex Riel som har satt sammen sitt drømmeband og fått med verdens ledende jazzvibrafonist Gary Burton og saxofonist Tommy Smith.


Arild Andersen og Alex Riel er blant de største Moldejazzveteranene på musikersida – begge med fartstid siden festivaler på 60-tallet -- begge også musikere som ved flere anledninger har spilt i prosjekter som er gått inn festivalhistorien. Imidlertid har de aldri spilt festivalkonserter sammen – i alle fall ikke i offisiell sammenheng – men det gjør de i år. Og hvilket band det blir! Foruten Arild og Alex stiller den skotske saxofonisten Tommy Smith, som sammen med Arilds trio nærmest reiv hus i Alexandrakjelleren for et par år siden – og ikke minst jazzens ledende vibrafonist – legenden Gary Burton – som sist gjorde en minneverdig plateinnspilt konsert sammen med Chick Corea i Bjørnsonhuset.

Denne kvartetten spiller bare i Molde – det blir en ”the first kiss is magic”-opplevelse å prioritere i et tettpakket kvalitetsprogram.

Utskriftvennlig versjon Del denne side