Søk:
Nils Petter Molvær, GIGI, Bill Laswell & venner
gigi_jpg.jpg
I 2001 møtte Nils Petter Molvær den etiopiske sangerinnen GIGI i forbindelse med en konsert i Harstad. Siden har Nils Petter ønsket å videreføre samarbeidet med denne utrolige sangeren og like lenge har Moldejazz har hatt et ønske om presentere henne for et norsk publikum.


GIGI tar utgangspunkt i gamle etiopiske sangtradisjoner og forener dette med bruk a moderne produksjonsteknikk og elektronikk og har således mye til felles med Nils Petters tilnærming til musikk. Til dette spennende møtet har de forent krefter med bassist og produsent Bill Laswell, to av Nils Petters tidligere medmusikanter Jon Balke og Rune Arnesen og to perkusjonister fra Gambia. Dette blir en helt unik og grensesprengende fusjon mellom ulike musikalske kulturer og nytt og gammelt og ikke minst det er bare i Bjørnsonhuset 19. juli du får sjansen til å oppleve dette. Gå ikke glipp av denne helt spesielle konserten!

Gigi - vokal,Nils Petter Molvær – trompet, elektronikk, Bill Laswell - bass,Jon Balke – keyboard, Rune Arnesen – trommer,Baboucar Camara - perkusjon, Alieu Saine - perkusjon

Utskriftvennlig versjon Del denne side