Jazzvorspiel Molde
Jazzvorspiel i Alexandraparken og på Løkta

Konserter
Fellesbillett Jazzvorspiel i Alexandraparken og på Løkta
Lørdag 11. juli 19:00
Alexandraparken
Jazzvorspiel på Løkta
Lørdag 11. juli 19:00
Jazzvorspiel - D'Sound, Dørene åpner 19:00
Lørdag 11. juli 22:30
Alexandraparken
Tilbake til programmet

Classic Norway, Moldejazz og Molde Fotballklubb lanserer i samarbeid et storstilt jazzvorspiel helga før årets jazzfestival. Lørdag 11/7 opptrer D'Sound i Alexandraparken og samme kveld vil SiLyA, Loveshack og Frimann spille på utescenen på Løkta. Publikum gis alle valgmuligheter ved at det både legges ut separate billetter og en gunstig priset fellesbillett. Fellesbilletten gir også rabattert pris på billetten til fotballkampen mellom Molde og Haugesund fredag 10/7 kl 19.00 og adgang til «fotballnachspiel» på Løkta samme kveld. De fire banda som spiller lørdag 11/7 vil bidra til å skape det som kan bli tidenes jazzvorspiel og konsertene er planlagt tidsmessig slik at det er mulig å få med seg alle fire.

Populære D'Sound har i over 20 år servert jazzinfluert, funky popmusikk. Med «smooth» vokal fra Simone Larsen og svært fengende melodier har bandet skapt hiter som «Real Name» og «Do I Need A Reason». D'Sound består foruten Simone av Kim Ofstad på trommer og moldemannen Jonny Sjo på bass. De er klar med ny singel snart, en låt som etter sigende kan bli en ny hit for bandet.

Moldejenta Kari Fosse setter seg ved pianoet og åpner jazzvorspielet i Alexandraparken. 

SiLyA, eller Silje Nymoen som hun egentlig heter, har siden hun vant NRKs Stjernekamp i 2013 hatt en raskt stigende karriere. Den tidligere Multicyde-vokalisten, kjent for megahiten «Not For the Dough» fra 1999, bodde mange år USA, men har nå slått til for fullt og er med sitt energiske show en av Norges mest ettertraktede artister. Hun har toppet de fleste spillelister med låten Sucka fra albumet Unanchored.

Love Shack er et av Norges desidert mest populære coverband og har et stort publikum i Molde. De leverer alltid et energisk show og de spiller håndplukkede hits, hovedsakelig fra 80-tallet, og de garanterer topp stemning i avslutningen av jazzvorspielet.

Frimann vil være et nytt bekjentskap for mange. Detter første gang det norskspråklige rockebandet, som ofte sammenlignes med Vamp, spiller i Molde. Bandets to første singler er listet på NRK og det er nå ute med sist første album «SVAI».

Fellesbillett: Frimann, SiLyA, D'Sound og Love Shack - lørdag 11/7, Løkta og Alexandraparken fra kl 19.00, pris kr 580,- Billetten gir ved framvisning ved MFKS utsalgssteder rabattert pris på kampbilletten Molde FK - Haugesund 10/7 kl 19.00 - pris kr 100,- (ordinært 180,-), og i tillegg adgang til fotballnachspiel på Løkta fredag 10/7.

D'Sound - lørdag 11.juli, Alexandraparken kl 22.30, pris kr 220,- dørene åpner kl 19.00.

SiLyA, Love Shack og Frimann - lørdag 11/7, Løkta fra kl 19.00, pris kr 480,-