Søk:
Sing the Truth! - Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright
Singthetruth
Tre av våre dagers største sangere, Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright har slått seg sammen i gruppa Sing the Truth! og gjør en kort Europa-turné til sommeren. Moldejazz er glad for å kunne presentere dem i Bjørnson-huset 19. juli.

Sing the Truth! er en hyllest til noen av de mest betydningsfulle sangerne innen jazz, folk, blues, r&b og gospel gjennom tidene. Prosjektet tar utgangspunkt i musikken til Miriam Makeba, Abbey Lincoln og Odetta, men også andre inspirasjonskilder fra Billie Holiday til Lauryn Hill kan høres.

Sing the Truth! startet ut med en konsert tilegnet Nina Simone, men de tre sangerne fant så mye inspirasjon i samarbeidet at de ville fortsette. Det kan sommerens festivalpublikum i Molde være glad for, Sing the Truth! er ei gruppe med budskap, lidenskap og sjel. Sangernes ulike bakgrunn bidrar til musikk med betydelig spennvidde; Kidjo med bakgrunn fra afrikansk musikk, Reeves fra mainstream jazz og Wright fra blues og gospel.

Sing the Truth! har gjort stor suksess hos både publikum og kritikere i så vel USA som andre deler av verden de har turnert. Nå er turen kommet til Norge med Moldejazz som eneste stopp.

Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright – vokal, Geri Allen – piano/keyboard, Terry Lyne – trommer, Romero Labambo - gitar, James Genus - bass og Jamie Haddad - perkusjon.

Sing the Truth sin hjemmeside

Utskriftvennlig versjon Del denne side