FORSIDE ARTISTER BILLETTER OM MOLDEJAZZ PRESSE FUNKSJONÆR KONTAKT OSS SØK STORYVILLE JAZZ CLUB

Reknesparken



Program Artist Billett:
Lørdag 18 juli kl 07:00 » BREAK OF DAY IN MOLDE »
Gratis

Vi gjentar suksessen og presenterer en ny morgengry-konsert i Amfiet i Reknesparken.

BREAK OF DAY IN MOLDE

Inspirert av låten «Break of Day In Molde» gjennomførte vi en gratis morgengrykonsert i Reknesparken i 2008 i samarbeid med Istad. Det ble en suksess vi ikke hadde våget å drømme om, derfor gjentar vi prosjektet, men i år i ny drakt. Nå er det Artist in Residence Arve Henriksen som har satt sammen et band av personlige favoritter. Kunstnere som han har jobbet sammen med i ulike sammenhenger tidligere. Jon Balke har i en årrekke vært en av våre mest framtredende pianister og komponister. Senest med det store prosjektet ”Siwan”. Konserten vil ta utgangspunkt i Jon sitt rikholdige repertoar med vekt på de vakre og sangbare temaene og vi vil ganske sikkert streife innom ”Ida Lupino” som er temaet fra Break of day in Molde.

Den svenske cellisten Svante Henryson er en svært allsidig musiker. Han har vært solokontrabassist i Oslo Filharmoniske Orkester og spilt med Anne Sofie von Otter, spilt rock med Yngwie Malmsteen og Elvis Costello og jazz med Jon Balke og Kristin Asbjørnsen.

Perkusjonisten Terje Isungset gjorde seg først bemerket i jazzmiljøet i Bergen på 80- tallet og har etter hvert utviklet en svært personlig stil der han kombinerer tradisjonelle slagverksinstrumenter med bukkehorn, munnharpe, tre, stein og is.
Isungset jobber for tiden mest internasjonalt som soloartist eller i samarbeid med ulike musikere. Nylig har han hatt stor suksess under festspillene i Bergen.

Sist men ikke minst har vi Therese Skauge, en av våre fremste samtidsdansere med lang fartstid i danseensemblet Carte Blanche. Skauge har en helt særegen kraft og en uvanlig formidlingsevne, noe hun har vist i alle forestillinger hun har vært med i. Hun ble tildelt kritikerprisen 2004 for prestasjonen i "I lie, I speak".

Vi er overbevist om at dette blir en festivalbegivenhet du ikke må gå glipp! De som var der i fjor snakker fortsatt om opplevelsen, så vi regner med at det blir trangt om plassen selv om det skjer samtidig som sola står opp. Vår hovedsponsor og samarbeidspartner for denne konserten, Istad spanderer kaffe, så ta gjerne med nistekurv og nyt frokosten til musikalsk akkompagnement i verdensklasse!
 
Reknesparken lørdag 18. Juli kl 07.00


Gratis inngang!





SKRIV UT TIPS EN VENN
Spillesteder
Alexandrakjelleren
Alexandraparken
Alle spillesteder unntatt New Perspiration Hall - gjelder dagspass / ukespass
Bjørnsonhuset
Fiskerimuseet
Forum
Forum Kveld
Kulturhuset
Kulturhuset Natt
Molde Domkirke
New Perspiration Hall
Reknes
Reknesparken
Romsdalsmuseet
Rådhusplassen
Sub Urban
Jazzlogen
Bodutleie
Internt 2009
Reiseinfo / Innkvartering
Vår miljøprofil
Historie
NYHETSBREV
Lenker
Festivalstyret
Si din mening!
Nyhetsbrev
Lenker
Les eller last ned HOVEDPROGRAM 2009
Les eller last ned REGIONAVIS 2009
Les eller last ned PROGRAM PDF
Generalsponsor Hovedsponsorer Andre sponsorer Samarbeidspartnere
ÅRETS ARTISTER