Romsdalsmuseet2013_Foto_Arne_Strømme

Romsdalsmuseet

Moldejazz sin største scene ligger idyllisk til mellom gamle trehus på Romsdalsmuseet, et av landets flotteste folkemuseer. Museumskonsertene har en publikumskapasitet inntil 5000, og er svært viktig for å kunne ha et bredt konsertilbud. På denne scenen har Moldejazz tidligere presentert navn som Leonard Cohen, Stevie Wonder, Bob Dylan, Ray Charles, Eric Clapton, Sting, Kendrick Lamar,  Bryan Ferry, John Legend og Lauryn Hill. Mange av disse artistene har gitt uttrykk for å trives godt på museet, bl.a. Paul Simon, som uttrykte at dette var hans vakreste konsert noen sinne.

Konsertene på museet er gratis for barn under skolepliktig alder, og det fins rabatterte todagerspass tilgjengelig, bl.a. gjennom ordningen "Kulturrabatt for ungdom".

Med så store publikumsmasser er sikkerhet et nøkkelord for en god konsertopplevelse, og vi ber derfor publikum respektere gjeldende sikkerhetsregler. For å sikre et raskt innslipp oppfordrer vi om at man legger følgende igjen hjemme: Stoler, flasker, dyr, mat, kamera og paraplyer. 
Og ikke minst, ha billetten klar for scanning i inngangen!