Plassen.jpg
NYHET! Lokal Jazzklubbscene

Lørdager kl 20 -24 | Kafe Kurt

Nytt i høst er at vi har utvidet tilbudet med 5 lørdagskvelder på Kafe Kurt med et prosjekt vi har kalt «Lokal Jazzklubbscene». Ideen er å kunne pre-sentere lokal jazz og dermed tilby mange spillejobber til musikere bosatt i og omkring Molde. Vi ønsker klubbkvelder med både nye og etablerte musi-kere, gjerne sammen; rekruttering er en av hensiktene. Dette kan bli en god sosial møteplass for musikere og et jazzinteressert publikum. I høst er dette et prøveprosjekt, og hvis det er vellykket, vil vi naturligvis fortsette.

Lørdag 8. oktober 

Passim spiller musikk i diverse sjangere fra mainstream jazz, jazzblues, via latin, funk, soul, pop og til rock. Vi er altså grenseløse i valget av musikk. Navnet passer gruppa godt. Passim er latin og blir brukt som et uttrykk for «litt her og litt der». Musikerne har en allsidig bakgrunn fra mindre besetninger til storband. Guro Hoem - vokal, Oscar Toft - Rhodes,Olav Harnes - gitar, Tommy Hattrem - bass,Geir Egil Svinnset - trommer.

Lørdag 22. oktober 

LAMA med Torgeir Døssland i spissen

Lørdag 5. november

Jam! Denne lørdagskvelden slår vi til med en "jamsession" på kafe Kurt. Jamverter vil være: Oscar Toft (piano), Geir Egil Svinnset (trommer), Tommy Hattrem (bass) og Olav Harnes (gitar). Ta med instrument og bli med! Det er også en "åpen scene" for de som har noe å presentere eller prøve ut i jazzen og tilgrensende sjangre. Gratis inngang for de som vil bidra. Som vanlig 100 kroner for inngang ellers.

Lørdag 19. november

Wergeni/Klykken/Kongshaug er godt kjente og mye brukte musikere i distriktet. Nå har de funnet sammen for å dyrke sin lidenskap for improvisert musikk. Trioformatet utfordrer musikerne til virkelig å strekke seg. Dette vil bli en hardtsvingene og energifylt kveld på Storyville Jazz Club.

Peter Wergeni - tenorsaxofon

Sindre Klykken - kontrabass

Simon Kongshaug - trommer

Lørdag 3. desember

Nattmaskin: Bandet, som er kommet i stand etter initiativ av Pål Austnes, er sammensatt av erfarne musikere fra det etablerte jazz-, soul- og rockemiljøet i byen. Arnt Inge Torheim, Joachim Orvik og Bjørn Ove Hagset utgjorde i sin tid kompet i byens mest drivende soulband, Soul06. Pål Austnes og Kristian Johannessen har de siste årene spilt sammen både som duo, i trioen Taiga og i Jan Mayen Group. Jazzmusikeren og komponisten Arne Torvik kompletterer bandet. Han er p.t. aktiv som pianist i bandet Esp og med prosjekter i eget navn.

 Billetter a kr 100 selges i døra