Yte og nyte

Som funksjonær under Moldejazz kan du forvente en del arbeid, mye ansvar og ei uke full av uforglemmelige opplevelser.


Å være funksjonær under Moldejazz er en herlig kombinasjon av gode musikkopplevelser, nye vennskap og til dels mye arbeid i en hektisk, men inspirerende setting. Under festivaluka er Moldejazz en enorm organisasjon med rundt 800 frivillige i arbeid, og vi tar imot store internasjonale og nasjonale artister, og opptil 80.000-100.000 mennesker kommer til byen. Med et så enormt trykk, sier det seg selv at vi er svært avhengig av den fantastiske innsatsen som de frivillige bidrar med. Men til tross for en del nedlagte arbeidstimer, en hver skal også ha tid til å nyte.

Hva kan du forvente av oss?
Moldejazz forplikter seg til å ta godt i mot deg, og gi deg den nødvendige opplæringen du trenger for å gjøre jobben din. Vi skal gi deg en overkommelig mengde arbeid, slik at du får tid til å nyte festivalgodene dine. Som frivillig er du forsikret gjennom Moldejazz forsikringsavtale, og Moldejazz forplikter seg til at alle arbeidsoppgaver gjøres i henhold til arbeidsmiljøloven.


Arbeidsvilkår (kommer)

Hva forventer Moldejazz av deg?
Som frivillig funksjonær, representerer du Moldejazz i møtet med artister, sponsorer, presse, publikum og publikum forøvrig. Festivalen er kjent for å være en av de mest intime og vennlige festivaler i verden, og det er dette ryet du skal bidra til å holde ved like. Det forventes at du opptrer som en god representant og at du setter ditt preg på festivalen på en best mulig måte. Med et så stort apparat i sving er det svært viktig at alle følger sine arbeidsinstrukser og møter til tildelte vakter. Selv om dette er ulønnet, frivillig arbeid, ber vi deg om at du forholder til din komitéleder/arbeidsleder, som du ville gjort i et vanlig arbeidsforhold.

_MG_7899.jpg
Fotograf: Karl Bugge