MEDLEMSINFO

                                    

Dersom du ønsker å bli medlem i Storyville Jazz Club kan du sende en e-post til post@storyville.no  Som medlem er du med på å støtte opp om jazzklubbens drift samtidig som at du får rabatt på jazzklubbens arrangementer. Billettpris på jazzklubb-kvelder er normalt kr 150 for medlemmer og kr 200 for ordinære gjester. Ungdom og studenter betaler kun kr 50. Billettavgift kommer i tillegg.

MEDLEMSSKAP koster kr 450,- for ett år. Beløpet kan settes inn på kto.nr. 4202 20 17246, så får du medlemskortet tilsendt i posten. Husk å merke betalingen med navn og adresse til den som skal ha kortet.

Storyville tilbyr også SESONGKORT. Dette kortet gir medlemskap pluss fri adgang til alle konserter i løpet av kalenderåret. Prisen er fortsatt kun kr 1500,- for 2014. Fra og med september 2014 og ut året er prisen satt til kr 800 for medlems/sesongkort og kr 300 for vanlig medlemskap.Et kjempetilbud om du liker live jazz!


Ta også kontakt på post@storyville.no om du ønsker å engasjere deg i driften av klubben, f.eks. ved å hjelpe til med salg av billetter i døra på jazzklubben på torsdager, og/eller loddsalg på jazzkafé lørdager.somethin_else_photo-Hans_Chr_Tho.jpg
Foto: Hans Chr ThoReferat fra årsmøtet kan du lese her.

   
download  VEDTEKTER-FOR-STORYVILLE-JAZZ-CLUB-2012.pdf