Søk:
OM STORYVILLE JAZZ CLUB
antonio-sanchez_photo-hans-chr-tho.jpg
Foto: Hans Chr Tho
En levende og aktiv jazzklubb

Storyville Jazz Club (SJC) er en levende og aktiv jazzklubb. Klubben ble stiftet i 1953 og er med sine 60 år en av landets, ja kanskje også Europas eldste. Klubben har i dag ca 300 medlemmer i alderen 17 - 80 år.


SJC tok i 1961 initiativet til å stifte Molde Internasjonale Jazzfestival: Moldejazz. Det har alltid vært et nært samarbeid mellom festival og klubb. De siste seks årene har samarbeidet blitt forsterket ved at vi har inngått en avtale med definerte oppgaver og felles målsetning for begge parter.
Samarbeidet innebærer at vi sammen vitaliserer det lokale jazzmiljø og presenterer lokale, nasjonale og internasjonale artister gjennom hele året. Moldejazz har sørget for at Storyville Jazz Club nå har gode og velegnede lokaler til våre arrangementer i kulturbygget PLASSEN som åpnet juli 2012.

Kulturbygget PLASSEN
ble oppført av Molde kulturbygg AS og eies av Moldejazz, Teatret Vårt og Molde kommune. I tillegg til eierne har Bjørnsonfestivalen, Kunstnersenteret Møre og Romsdal og kommunens bibliotek tilhold i huset.


SJC's primæraktivitet er å være konsertarrangør av jazzmusikk hele året, gjennomføre pedagogiske tiltak for instrumental- og vokalopplæring, samt opplæring av voksen ungdom til lydteknikk ved SJCs arrangement.
 Klubben drives av et årsmøtevalgt styre som består av 7 medlemmer og 3 vara medlemmer, samt at Molde int. Jazzfestival oppnevner 2 styrerepresentanter. 


Sparebank 1 SMN er hovedsponsor for Storyville Jazz Club


Du finner også Storyville Jazz Club på Facebook                                     Dersom du ønsker kontakt med Storyville Jazz Club kan du sende en e-post til post@storyville.no

Utskriftvennlig versjon Del denne side