Dagspass på Moldejazz og ledige hotellrom!

Visste du at du kan kjøpe dagspass på Moldejazz? Du kan for en rimelig penge få med deg absolutt alt pr. dag, om du orker å trave litt rundt. Og det er fortsatt noen ledige hotellrom i Molde i begynnelsen og slutten av festivaluka!


Fra åpningssermonien på Rådhusplassen på første festivaldag
Dagspass - noe for deg med kribling i beina?

For andre året så tilbyr vi publikum et begrenset antall dagspass for en rimelig penge. På mandagen kan du for kr. 500,- få med deg 9 konserter, inkludert åpningskonserten - og kjøper du dagspass på torsdagen eller lørdagen for kr. 700,- er det hele 13 konsertopplevelser å få en smakebit av, inkludert Romsdalsmuseets konserter. Selvsagt kan du ikke være alle plasser på engang, men mange konserter går til forskjellige tider, så du skulle allikevel få med deg en skikkelig dose.

Gå til linken "Program", og du kan betille dagspassbillett der under hver dag. Når du kommer til Molde går du til billettkontoret og bytter denne i et plastet dagspasskort. Skulle du glemme det kommer du selvsagt inn allikevel.


Sjekk ut reisetips under Moldejazzlinken - alle veier fører til Rom - en hel masse av dem fører også til Molde!
Gitt opp å få hotellrom? Helt feil - det er ledige rom på mandag, tirsdag og lørdag - garantert!

Hvert år skjer det samme - hotellene er fulle fra tidlig på våren. Men som verden forøvrig, så endrer situasjonen seg etterhvert som tiden går. Ønsker du å bo komfortabelt - så bør du kontakte et av hotellene nå, det er ikke for sent.

For deg som er glad i jazz burde ikke mandagen skremme, åpningskonsert med en av våre aller beste og internasjonalt kjente musiker, Arild Andersen, er absolutt verdt å være med på - etterpå kan du enten nyte Roy Haynes i Alexandrakjelleren, og om du orker, kan du holde på til lyse morgenen for samme billett med Ilmeliekki Quartet og jam. Skal du ha noe intimt, så drar du på Forum og hører på Bojan Z, pianist med internasjonal stjernestatus  på jazzfronten. Foretrekker du friluft, så er alltids Alexandraparken åpen, på formiddagen er det dessuten gratiskonserter her frem til kl 16.00 - men parken er åpen helt til 0300.

På tirsdagen tør vi å anbefale Charlie Haden feat. Gonzalo Rubalcaba, med sitt nye prosjekt "Land of the Sun" - vakrere får du det ikke! Ellevilt blir det i Alexandrakjelleren med Dr. Lonnie Smith Trio - med finsk avslutning som mandagen og Jam. Er du fortsatt i himmelen etter Haden - anbefaler vi å gå raskt til Molde Domkirke og få med deg Trio Mediæval - så vakkert at steinene smelter, skriver vi, la oss håpe at kirka står over, og at du har fått en ny opplevelse av middelalderens vokale kultur. På kulturhuset kan du møte The Scorch Trio - The Thing - og som på alle dager, er det vært å svinge innom Hot Hat - jazzklubbens eget sted under jazzen.

Så godbitene er fortsatt mulig å få tak i om du tar en tur på sparket, og samtidig trenger et sted å bo. Se under linken "Moldejazz" - der finner du siden "Reise" og oversikt over hotellene.


Og jo nærmere festivalen du kommer kan de alltids bli noe ledig andre dager også!


Rimelig alternativ for deg som vil bruke ALLE pengene på konserter!
Hotell Bankerott - Jazzcampen er fortsatt i live!

Du trodde kanskje at Jazzcampen ble tatt livet av etter glansperioden på 70-tallet? Tro om igjen, for Campen er her fortsatt for deg som liker gress under beina, sjølukt - og en av norges vakreste panoramaer utenfor teltveggene. Skal du på alt som skjer i Molde under uka, kan det være greit å bo billig. Campen har sjarm og mangt et vennskap er innstiftet på denne tilnærmet historiske gressmatta snaut 2 km utenfor Molde sentrum. Buss går det også, helt til teltluka, så det er ikke noe problem om beina er trøtte etter en lang festivaldag. Her har du fasilitetene:

Åpningstidene vil være uendret fra tidligere år, dvs at campen vil være delvis åpen for funksjonærer fra fredag 15./lørdag 16.juli,
og offisiellt åpen med alle tilgjengelige fasiliteter fra søndag 17.juli kl1200 til søndag 24.juli kl.1200.
 
 
Prisene for året vil være som følger :
 
Pr.pers pr. natt (alle soner)  :   70,-  (voksen)    30,- (barn 7-17) i samme følge. Barn under 7 år gratis.
 
Tillegg for campingbiler/bobiler/campingvogner/combicamp(kun nedre del ) : 100,-  (engangsavgift)
 
Det betales forskudd fra første ankomstdag og helt fram til søndag 24.jul, og dersom du velger å reise tidligere refunderes ubenyttede døgn mot kvittering.
 
Aldersgrensen for opphold på campen, uansett om det er besøkende eller gjester, er 18 år. (ex barn iflg m/foreldre/foresatte)

Alltid åpen kiosk, døgnkontinuerlig vakthold, hyggelig erfaren betjening og toalett og vask (ikke dusj).

SÅ DA GJENSTÅR DET BARE Å SI: VELKOMMEN TIL MOLDEJAZZ FOR 45. GANG!


NYHETER
Kjetil Møster årets unge internasjonale jazztalent.

LES MER
Vellykket Moldejazz avsluttet 23. juli
Den 45. jazzfestivalen i Molde ble en suksess med mange musikalske høydepunkt.
LES MER
Jormins kirketid

LES MER
Everything is Everything
Radka Toneff Minnefond 2005
Yrke: Vibrafonist
Uten nerve
- I have hope
Haynes for President!
Bojan Z – Et originalt fyrverkeri
Teater uten kulisser
Trio Mediæval
New Orleans til neste år med BTI Nordic?
Arild Andersen - Med kjerne i musikken
Dagspass på Moldejazz og ledige hotellrom!
EKSTRAKONSERT MED OLA KVERNBERG TRIO OG EBOU SECKA WOLOFF EXPERIENCE
Nyt klubbkveldene på Moldejazz!
Årets barneprogram og nytt barnemotiv
Ny samarbeidsavtale for Moldejazz
Moldejazz 2005 Programnyheter!
Ane Brun, Thomas Dybdahl og Jaga Jazzist på Romsdalsmuseet
Lauryn Hill til Moldejazz!
Artist in Residence 2005 - Arild Andersen
Første konserter ut for Moldejazz 2005
Årets Jazzkunstner 2005
Velkommen tilbake 17.-22. juli 2006!