Ny samarbeidsavtale for Moldejazz

I dag inngikk Molde International Jazz Festival og Romsdals Fellesbank/SpareBank 1 Midt-Norge en 3-årig hovedsamarbeidsavtale til en verdi av rundt 1,5 millioner. For Moldejazz betyr denne avtalen en videreføring av et langvarig samarbeid med Romsdals Fellesbank. Avtalen vil bidra sterkt til å sikre festivalens fremtidige satsning som en av landets ledende kulturfestivaler. For Romsdals Fellesbank/SpareBank 1 Midt-Norge er satsningen ytterligere et bevis på det sterke engasjement banken gjennom en årrekke har hatt innenfor kultur- og idrettsliv.

Foto: Kjell Langmyren Romsdals Budstikke
Den nye samarbeidsavtalen mellom Molde International Jazz Festival og Romsdals Fellesbank/SpareBank 1 Midt-Norge er bygget opp som en kombinasjon av støtte knyttet til kunstneriske aktiviteter og stipend samt profilering for festivalens store publikumsmasse. Molde International Jazz festival har over 30 års historie som samarbeidspartner med næringslivet. Banken ivaretar dermed en tradisjon som går langt tilbake i tid. Bankens filosofi om å være med å bidra til å bygge og styrke aktivitets- og kulturtilbud gjennom sin støtte, og være med å utvikle tilbud som bidrar til trivsel og hygge blir dermed ytterligere forsterket.
Molde International Jazz Festival har gjennom de siste årene bygget opp et tilbud for bedrifter som støtter festivalen, noe rundt over 2500 næringslivsgjester nyter godt av hvert år. Det er viktig for oss i festivalen å samarbeide med lokalt og nasjonalt næringsliv. Foruten den rent økonomiske støtten, bidrar man med både kunnskap og erfaring som festivalen nyter godt av.
 
De senere års satsning bærer også avkastning til en rekke yngre musikere som skal etablere seg i et tøft artistmarked. Det er særdeles gledelig at Romsdals Fellesbank/SpareBank1 Midt-Norge har lagt vekt på at deres engasjement skal komme direkte og indirekte til nytte i denne sammenheng. Det er helt i tråd med bankens filosofi som gjennom sitt engasjement gir over 600 organisasjoner, lag og aktiviteter årlig støtte til nettopp videreutvikling. Det gror rundt banken, og nå har den altså ytterligere bidratt til at Molde International Jazz festival også er sikret verdifull næring.


NYHETER
Kjetil Møster årets unge internasjonale jazztalent.

LES MER
Vellykket Moldejazz avsluttet 23. juli
Den 45. jazzfestivalen i Molde ble en suksess med mange musikalske høydepunkt.
LES MER
Jormins kirketid

LES MER
Everything is Everything
Radka Toneff Minnefond 2005
Yrke: Vibrafonist
Uten nerve
- I have hope
Haynes for President!
Bojan Z – Et originalt fyrverkeri
Teater uten kulisser
Trio Mediæval
New Orleans til neste år med BTI Nordic?
Arild Andersen - Med kjerne i musikken
Dagspass på Moldejazz og ledige hotellrom!
EKSTRAKONSERT MED OLA KVERNBERG TRIO OG EBOU SECKA WOLOFF EXPERIENCE
Nyt klubbkveldene på Moldejazz!
Årets barneprogram og nytt barnemotiv
Ny samarbeidsavtale for Moldejazz
Moldejazz 2005 Programnyheter!
Ane Brun, Thomas Dybdahl og Jaga Jazzist på Romsdalsmuseet
Lauryn Hill til Moldejazz!
Artist in Residence 2005 - Arild Andersen
Første konserter ut for Moldejazz 2005
Årets Jazzkunstner 2005
Velkommen tilbake 17.-22. juli 2006!